Στα χέρια της Δίωξης Ναρκωτικών ο καθηγητής τένις των επωνύμων.

Ο 31χρονος, με τις χοντρές άκρες στο χώρο της show- biz που διδάσκει σε γνωστό tennis club της Αθήνας, συνελήφθη χθες το βράδυ τη στιγμή που μαζί με συνεργό του παρελάμβαναν δέμα με μεθαμφεταμίνες από το εξωτερικό. Αστυνομικοί της Διώξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής «μεταμορφώθηκαν» σε κούριερ και στο πλαίσιο επιχείρησης ελεγχόμενης μεταφοράς - παράδοσης ναρκωτικών ουσιών, συνέλαβαν τον 31χρονο καθηγητή από το Ιράν και τον 28χρονο συνεργό του για εισαγωγή ποσότητας μεθαμφεταμίνης στη χώρα.

Ειδικότερα, οι δυο αλλοδαποί κατελήφθησαν να κατέχουν ταχυδρομικό δέμα, προερχόμενο από Τουρκία, που περιείχε ποσότητα μεθαμφεταμίνης. Το προαναφερόμενο δέμα παραδόθηκε στον πρώτο αλλοδαπό, για λογαριασμό του δεύτερου παραλήπτη του δέματος, από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών οι οποίοι υποκατέστησαν υπαλλήλους εταιρίας ταχυμεταφορών.

Οι συλληφθέντες, σύμφωνα με την Αστυνομία, ήταν μέλη εγκληματικής ομάδας, που με την μέθοδο των ταχυδρομικών δεμάτων εισήγαγαν ναρκωτικές ουσίες στην χώρα μας, δηλώνοντας ψευδείς διευθύνσεις και στοιχεία κάθε φορά και παραλάμβαναν τα ταχυδρομικά πακέτα από τις κατά τόπους αρμόδιες μεταφορικές εταιρείες.

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
• Μεθαμφεταμίνη μικτού βάρους 956 γραμμαρίων.
• Το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ προερχόμενο από πωλήσεις ναρκωτικών ουσιών.
• Τρία κινητά τηλέφωνα.
• Μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.
• Ένας ηλεκτρονικός αναμείκτης.
• Πέντε Πλαστά Δελτία Αιτήσεων Ασύλου Αλλοδαπού.