Καλεσμένος την Τρίτη στο πρωινό του ΑΝΤ1 ήταν ο Κώστας Βουτσάς, ο οποίος κλήθηκε να σχολιάσει τη δήλωση του ηθοποιού Νίκου Ορφανού για τους ηθοποιούς τρίτης ηλικίας.

Αναλυτικότερα, ο Νίκος Ορφανός είχε δηλώσει βαρυσήμαντα: «Η κατάσταση θ’ αλλάξει με την οριστική απόσυρση των ραμολιμέντων που περιφέρονται από δω κι από κει και νομίζουν πως παίζουν στο θέατρο. Έχω μπουχτίσει να βλέπω γέρους».

Τι του απάντησε ο αειθαλής και πάντα αγαπημένος Κώστας Βουτσάς; «Δεν τον ξέρω για να είμαι ειλικρινής. Όταν μου είπαν Ορφανός, είπα από μάνα και πατέρα. Δεν τον ξέρω! Αυτό είναι ένα διεθνές παιχνίδι των ασήμαντων και των λίγων για επιτυχία. Λένε ας πούμε, ο Brad Pitt είναι gay, η Angelina Jolie είναι  λεσβία και αρχίζουν να βγαίνουν... Είπε ο Γιώργος Λιάγκας ότι αυτός είναι, είπε ο Γιώργος Λιάγκας ότι αυτός είναι...Γίνεται γνωστός! Η ασημαντότητα παραμένει, δεν μπορείς έτσι να γίνεις πρώτος ή να πετύχεις στην δουλειά σου! Εγώ  δεν τον ξέρω τον άνθρωπο καθόλου, το είπε, εντάξει δεν νομίζω να αφορά εμένα. Εγώ δεν το δέχομαι για μένα. Παίζει ένα έργο " Οίκος Ευγηρίας" που είναι πολύ ωραία παράσταση...Τι θα βάλεις; Νέους; Είναι ντροπή αυτό που έκανε...Θα συνεχίσω να παίζω για τα επόμενα 20 χρόνια το έχω κανονίσει με το χάρο. Υπάρχουν ρόλοι που πρέπει να τους παίξουν μεγάλοι».

Πάντα με το αυτοσαρκαστικό χιούμορ που τον διακρίνει...