current views are: 2

29 Ιανουαρίου 2014
Δημοσίευση04:01

Και ο Θεός έπλασε την Adriana Lima! (καυτές φωτό)

Για μια γνωστή εταιρεία εσωρούχων και μαγιό φωτογραφήθηκε σε παραλία του Μαϊάμι η 27χρονη Karen Carreno, η οποία είναι μοντέλο από την Κολομβία.

Δημοσίευση 04:01’
αρθρο-newpost

Για μια γνωστή εταιρεία εσωρούχων και μαγιό φωτογραφήθηκε σε παραλία του Μαϊάμι η 27χρονη Karen Carreno, η οποία είναι μοντέλο από την Κολομβία.

Ένα από τα διασημότερα supermodels όλων των εποχών και μάλιστα της «χρυσής» βραζιλιάνικης γενιάς της δεκαετίας του 2000, η Adriana Lima γεννήθηκε στο Σαλβαντόρ της Μπαϊα πριν από 31 χρόνια.

Αν και δεν είχε σκεφτεί ποτέ να ασχοληθεί με το modeling, παρά τις πολλές επιτυχίες της σε τοπικούς διαγωνισμούς ομορφιάς, στα 15 της χρόνια η Lima αναδείχθηκε –«από σπόντα»- νικήτρια σε καλλιστεία του πρακτορείου Ford και μόλις ενηλικιώθηκε υπέγραψε συμβόλαιο στο Elite και μετακόμισε μόνιμα στη Νέα Υόρκη. 

Από τότε, η καριέρα της πήρε την ανιούσα, έκανε δεκάδες εξώφυλλα σε διάσημα περιοδικά μόδας, οι πασαρέλες αναστέναξαν με το «περήφανο» περπάτημα της, αντρικά έντυπα έκαναν ουρές για ένα της εξώφυλλο, ενώ το κασέ της εκτοξεύτηκε σε δυσθεώρητα ύψη. Μάλιστα, από το 2005, το περιοδικό «Forbes» την περιλαμβάνει μονίμως στη λίστα του με τα πιο υψηλά αμειβόμενα κορίτσια της showbiz σ’ ολόκληρο τον κόσμο.

Σήμερα, η Adriana είναι παντρεμένη με τον διάσημο Σέρβο μπασκετμπολίστα Marko Jaric και πολύ πρόσφατα, πριν 5 περίπου μήνες, το ζευγάρι απέκτησε το δεύτερο του παιδί, τη Σιένα.


σχετικα αρθρα