Θα μπορούσε να είναι αστείο ή κατασκευή κι όμως είναι πραγματικότητα και βάσανο για την 33χρονη Amy Herbst, που το ζει αλλά και τον σύζυγό της. Η νεαρή γυναίκα είναι σοπράνο και μαζί με τον στρατιωτικό άνδρα της James Herbst, υπέβαλαν μήνυση, διεκδικώντας από το στρατιωτικό νοσοκομείο Blachfield Army Community Hospital του Fort Campbell στο Κεντάκι 2,5 εκατ. δολάρια.

Ο βασικός λόγος που ζητάνε να αποζημιωθούν με αυτό το υπέρογκο ποσό είναι ότι η Αmy βγαίνοντας από τη κλινική στην οποία γέννησε, έμεινε χωρίς δουλειά λόγω υπερβολικών εντερικών αερίων! Η Αmy κατά τη διάρκεια του τοκετού χρειάστηκε περινεοτομή και όπως πιστεύει έγινε πολύ πρόχειρη και απρόσεκτη συρραφή της από μια νοσοκόμα. Η τομή στην οποία την υπέβαλαν, όχι μόνο δεν ήταν απαραίτητη, όπως ισχυρίζεται η γυναίκα, αλλά προκάλεσε επιπλοκές που της κόστισαν τη δουλειά της.

Όπως αναφέρει και η μήνυση, η Amy υπέφερε για καιρό από υπερβολικά εντερικά αέρια, πρηξίματα και διαρροή κοπράνων ενώ όλα αυτά την ανάγκασαν να παραμείνει μακριά από την Nashville Opera Company, στην οποία η μέτζο σοπράνο εργαζόταν. Τα χρήματα που διεκδικεί είναι για ηθική αποζημίωση αλλά και για να υποβληθεί σε σειρά επεμβάσεων που ίσως αποκαταστήσουν τη βλάβη ενώ εκπρόσωπος του νοσοκομείου απέφυγε να σχολιάσει πριν μελετηθεί αναλυτικά το ιστορικό της ασθενούς. Λοιπόν; Ούτε χαμόγελο δεν μπορεί να προκαλέσει το δράμα της γυναίκας που δεν μπορεί να λειτουργήσει στη ζωή της, από ένα ιατρικό λάθος…