Ενώ η δίκη για τις τηλεφωνικές υποκλοπές της εφημερίδας «News of the World» εις βάρος διάφορων προσώπων συνεχίζεται, στο δικαστήριο βρέθηκε την Τρίτη ο Τζουντ Λο, προκειμένου να καταθέσει σχετικά με το σκάνδαλο των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων που είχε ως αποτέλεσμα και την αποκάλυψη της απιστίας της πρώην συντρόφου του, Σιένα Μίλερ, με τον Ντάνιελ Κρεγκ, το 2005.

Ο Τζουντ Λο κατά τη διάρκεια της δίκης αναγκάστηκε να απαντήσει σε αρκετές προσωπικές ερωτήσεις. Συγκεκριμένα εξήγησε πως όταν ανακάλυψε πως η Σιένα Μίλερ τον απάτησε με τον καλό του φίλο, Ντάνιελ Κρεγκ, τηλεφώνησε σε εκείνον, σε μια κλήση που, όπως ο ίδιος δήλωσε στο δικαστήριο, «πήρε πολλές τροπές». Μάλιστα, δεν δίστασε να παραδεχθεί ότι κατά τη διάρκεια της κλήσης ο ίδιος ήταν πολύ εκνευρισμένος και μάλιστα απαίτησε από τον Ντάνιελ Κρεγκ να μιλήσει για την παράνομη σχέση του με τη Μίλερ στην τότε σύντροφό του, Σατσούκι Μίτσελ:«Γνωριζόμασταν πολλά πολλά χρόνια και η συζήτηση πήρε πολλές τροπές. Και ναι, του είπα να το πει στη σύντροφό του» δήλωσε ο Λο.

Στη δίκη, όπως αναφέρει το yupiii.gr, ακούστηκε επίσης το περιεχόμενο ενός ηχητικού μηνύματος που είχε αφήσει η Μίλερ στον Κρεγκ, κατά τη διάρκεια της παράνομης σχέσης τους: «Γεια, εγώ είμαι. Δεν μπορώ να μιλήσω, είμαι στο Groucho με τον Τζουντ. Σ' αγαπώ», ανέφερε το μήνυμα. Ο δημοσιογράφος Νταν Έβανς, που εργαζόταν για την εφημερίδα, αποκάλυψε μάλιστα στο δικαστήριο πως όταν ο τότε διευθυντής σύνταξης της «News of the World», Άντι Κόλσον, άκουσε το προσωπικό μήνυμα, του ζήτησε να κάνει ένα ψεύτικο αντίγραφο της ηχογράφησης, προκειμένου να μην αποκαλυφτεί η αρχική πηγή. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Νταν Έβανς, ο οποίος παραδέχτηκε την ενοχή του για τις τηλεφωνικές υποκλοπές, όταν ο Κόλσον άκουσε το μήνυμα, χάρηκε ιδιαίτερα και αναφώνησε: «Τέλεια!».

Η παράνομη σχέση Μίλερ -Κρεγκ είδε το φως της δημοσιότητας ένα μήνα μετά το συγκεκριμένο τηλεφώνημα, μέσα από την εφημερίδα «News of the World», που σήμερα κατηγορείται για τηλεφωνικές υποκλοπές, ενώ παράλληλα έγινε γνωστό κατά τη διάρκεια της δίκης ότι ένας συγγενής του Τζουντ Λο είχε πάρει λεφτά από συντάκτη της εφημερίδας, προκειμένου να του αποκαλύψει λεπτομέρειες της προσωπικής ζωής του διάσημου ηθοποιού. 

Ωστόσο, ο Τζουντ Λο κατέθεσε στο δικαστήριο ότι υποψιαζόταν πως άνθρωποι από το περιβάλλον του έδιναν στα μέσα ενημέρωσης πληροφορίες για την προσωπική του ζωή, αφού πάντα ο Τύπος γνώριζε πολλές λεπτομέρειες: «Δυστυχώς, δεν ήταν έκπληξη, καθώς ήταν φανερό από αυτά που γράφονταν (στον Τύπο). Πήγαινα σε μέρη που είχα κανονίσει να πάω κρυφά και τα ΜΜΕ ή οι φωτογράφοι ήταν ήδη εκεί...».

Το αποτέλεσμα της δίκης θα το μάθουμε σύντομα...

TAGS