Νέοι έρωτες στην πόλη που κάνουν θόρυβο.

Έλενα Ράπτη - Λούκας Γιώρκας, Θεοφανία Παπαθωμά - Γρηγόρης Πετράκος: Αυτά είναι τα νέα ερωτευμένα ζευγάρια που απασχολούν το τελευταίο διάστημα περιοδικό και ιντερνετικό Τύπο. Οι πρώτες φωτογραφίες του φλογερού δεσμού τους έχουν ήδη κυκλοφορήσει με τους πρωταγωνιστές, να κρατούν σιωπηλή στάση και την ίδια στιγμή να ζουν έντονα τον... έρωτά τους. Μπορεί οι εποχές να είναι δύσκολες, ο έρωτας όμως, σώζει. Γι΄ αυτό και τα νέα επώνυμα ζευγάρια, βρήκαν χρόνο και διάθεση να επενδύσουν σε μία σχέση, που θα επαναφέρει το χαμόγελο στη ζωή τους.

Έλενα Ράπτη - Λούκας Γιώρκας: Εκείνη βουλευτής της ΝΔ με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη. Εκεί τη συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός με τη νέα σχέση της, που ακούει στο όνομα Λούκας Γιώρκας. Είναι νεότερός της, επαγγέλεται τραγουδιστής που έχει... αποφοιτήσει από reality show και όλοι κάνουν λόγο για ένα «καλό παιδί». Οι ψίθυροι περί σχέσης επιβεβαιώθηκαν όταν οι δυο τους εμφανίστηκαν μαζί σε νυχτερινό κέντρο της συμπρωτεύουσας, όπου δεν έλειπαν οι θερμοί εναγκαλισμοί και οι τρυφερές αγκαλιές.

Θεοφανία Παπαθωμά - Γρηγόρης Πετράκος: Τον έρωτά της με τον Πασχάλη Τσαρούχα σφράγισε ένας γάμος και η απόκτηση ενός παιδιού. Ωστόσο η ρουτίνα της καθημερινότητας και τα προβλήματα που δεν έλεγαν να ξεπεραστούν, οδήγησαν το ζευγάρι στον χωρισμό. Και μπορεί οι ίδιοι να μην έχουν κάνει ακόμη δηλώσεις περί χωρισμού οι φωτογραφίες όμως, μιλούν από μόνες τους. Η Θεοφανία Παπαθωμά στο Κολωνάκι, χαμένη μέσα στην αγκαλιά του νεότερού της και τραγουδιστή Γρηγόρη Πετράκου (επίσης διαγωνιζόμενος σε μουσικό reality). 

Όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός μας, ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται...

Φ.Π.