Η παραγωγός της σουηδικής τηλεόρασης Anna Elisabet Eberstein θεωρείται η μητέρα του τρίτου παιδιού του Hugh Grant, η οποία φέρεται να ήταν έγκυος σχεδόν παράλληλα με την επίσημη σύντροφο του σταρ, Tinglan Hong.

Tο αγόρι που δεν του έχει δοθεί ακόμη όνομα, γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2012, ενώ λεπτομέρειες σχετικά με την πατρότητά του παρέμειναν απόρρητες όταν καταχωρίσθηκε στο ληξιαρχείο. 

Ο γιος του ηθοποιού, Felix – το δεύτερο παιδί του με τη σύντροφό του Tinglan Hong – γεννήθηκε μόλις λίγους μήνες μετά, τον Φεβρουάριο του 2013. Ωστόσο, τον Δεκέμβριο του 2013 έγινε νέα καταχώριση για τον γιο της Anna, σύμφωνα με την οποία στο όνομα πατρός ανεγράφη το Hugh John Mungo Grant.

Σύμφωνα με πηγή, "πρόκειται για μία περίεργη συμφωνία. Ο Hugh στήριζε την Anna σε όλη αυτήν τη διαδικασία. Ζει άνετα και ήρεμα στο Δυτικό Λονδίνο και ξέρει πως ο Hugh είναι εκεί για εκείνη". Αναφέρεται ότι οι γονείς της παραγωγού γνωρίζουν για τη σχέση τους και έχουν δώσει την ευχή τους. 

Ο Grant έγινε πατέρας ενός κοριτσιού, της Tabitha Xiao Xi, τον Σεπτέμβριο του 2011, ενώ τον Φεβρουάριο του 2013 ανακοίνωσε στο Twitter τη γέννηση του γιου του Felix. 

"Είμαι ενθουσιασμένος που η κόρη μου τώρα έχει αδερφό. Τους λατρεύω και τους δύο. Έχουν καταπληκτική μαμά", έγραψε χαρακτηριστικά. Οι εκπρόσωποί του δεν έκαναν ακόμη κάποια επίσημη ανακοίνωση.