current views are: 1

30 Ιανουαρίου 2014
Δημοσίευση06:15

Star Alert: Ειδήσεις χασμουρητού στο lifestyle ή ποιο τυρί δεν τρώει η Σκορδά;

Είναι στιγμές που ακόμα και εγώ η εκπαιδευμένη εδώ και είκοσι κάτι χρόνια στην αβάσταχτη ελαφρότητα του life style, βαριέμαι σε σημείο αβυσσαλέων χασμουρητών να παρακολουθήσω την ανακύκλωση της ανουσιότητας, που βαφτίζεται και… ρεπορτάζ.

Δημοσίευση 06:15’
αρθρο-newpost

Είναι στιγμές που ακόμα και εγώ η εκπαιδευμένη εδώ και είκοσι κάτι χρόνια στην αβάσταχτη ελαφρότητα του life style, βαριέμαι σε σημείο αβυσσαλέων χασμουρητών να παρακολουθήσω την ανακύκλωση της ανουσιότητας, που βαφτίζεται και… ρεπορτάζ.

Από την Αλεξάνδρα Τσόλκα

Είναι στιγμές που ακόμα και εγώ η εκπαιδευμένη εδώ και είκοσι κάτι χρόνια στην αβάσταχτη ελαφρότητα του life style, βαριέμαι σε σημείο αβυσσαλέων χασμουρητών να παρακολουθήσω την ανακύκλωση της ανουσιότητας, που βαφτίζεται και… ρεπορτάζ.

Νύχια, μαλλιά, τσάντες, εμφανίσεις κοσμικές στην Ψαροκώσταινα, μαϊμουδισμοί των έξω σταρ που έχουν σταρ σίστεμ και βιομηχανίες ολόκληρες στο θέαμα, τάχα μου εκμυστηρεύσεις πληκτικών ατόμων που νομίζουν πως αυτά που ‘χουν να πουν ενδιαφέρουν όχι μόνο τη χώρα, αλλά και ολόκληρο τον Γαλαξία, μη σου πω! Έτσι σήμερα, έπληξα στα όρια της κατατονίας με τις εξής ειδήσεις (τις μοιράζομαι μαζί σας για να μην το ζω όλο αυτό μόνη μου):

Η Φαίη Σκορδά, σπάει την πεντάλεπτη σιωπή της και παραδέχεται πως δεν αντέχει το ροκφόρ, διότι, λέει, την ενοχλεί η μυρωδιά. Δεν τοποθετήθηκε δυστυχώς για το γιδοτύρι, το κατίκι Δομοκού, την πρέντζα και το ανάλατο χλωρότυρο! Ο σύζυγος πάλι, της παρουσιάστριας, ο δημοσιογράφος, ο παρουσιαστής, ο παραολίγον πολιτικός, ο άνθρωπος, δεν μπορεί διότι βγαίνει από το σπίτι και βρίσκει έξι – επτά αμάξια παπαράτσο να καραδοκούν να τον φωτογραφήσουν. Το ότι τρία γραφεία παπαράτσο έχουν απομείνει στην Αθήνα και τέσσερις άνθρωποι εργάζονται όλοι κι όλοι, δεν έχει σημασία! Τον σύζυγο τον παρακολουθούν επτά (7)! (Θα γίνεται εισαγωγή γιατί τον θέλουν και από άλλα κράτη!).

Η Ράνια Θρασκιά πάλι, απάντησε στην ερώτηση αν κόπασε το ενδιαφέρον των φωτορεπόρτερ γι’ αυτήν (μάλιστα, κόπασε), που τόσο την είχαν κατατρύξει. Τη Ράνια Θρασκιά και την Άντζελα Τζολί, σου λέει, την κυνήγησαν τόσο τα φλας. Άλλωστε μοιάζουν κιόλας σαν δυο στάλες νερό! Ακόμη, δεν θέλει να μιλάει για τα επαγγελματικά της γιατί όπου ήταν να δουλέψει έκλεισε το κανάλι (καλά κάνει και δεν μιλάει, Θεούλη μου, μπας και γλιτώσει και κανένας τηλεοπτικός σταθμός!). Ακόμη και η ΕΡΤ και έτσι εξηγείται το μαύρο! ΙΣΑ που γι’ αυτήν το κάνανε, διότι σου λέει, μια φορά έδειξαν το παιδί της σε ένα περιοδικό και έκανε μήνυση και από τότε έκοψαν όλα τα περιοδικά, σε μια ομοψυχία απ’ αυτές που δεν συναντάς στον κλάδο μας, εδώ που τα λέμε και που ούτε καλημέρα δε λέμε μεταξύ μας, άμα συναντηθούμε σε ασανσέρ, να γράφουν ακόμα και το όνομά της. Εγώ πάλι, κάτι εξώφυλλα θυμάμαι, που θα ξεκινούσε ποικίλες εκπομπές, που γράφανε το όνομά της φαρδιά πλατιά (δεν θα το πιστέψετε, αλλά κι αυτά ακόμα κλείσανε)!  

Η είδηση που με συγκλόνισε είναι πως είναι χωρίς αυτοκίνητο ο Μάνος Σηφάκης με τ’ όνομα, που του το έκλεψαν ενώ έπινε καφέ στη Γλυφάδα, αλλά για να μη μου χολοσκάσετε, το ‘χε ασφαλίσει!  Ακόμη, ο Παύλος Σταματόπουλος δεν χαιρετήθηκε σε πρεμιέρα με τη Ναταλία Γερμανού, πρώην συνεργάτη του, πράγμα που αποτελεί μεγάλο θέμα ανάλυσης! Η Κατερίνα Καραβάτου κάνει ρόδα με άνεση και η Χατζηβασιλείου επίσης και με ένα χέρι μπορεί και μας το δείχνει και αυτή, ενώ η Μαρία Μπακοδήμου δεν κάνει ρόδα, με κανένα χέρι, αλλά μόνο τσάντα και κοπάνα! Από την ημερησία ανακύκλωση ειδήσεων που αφορούν στην Ελένη Μενεγάκη, ξεχωρίζουμε πως έβαλε ένα ντοσιέ για να κρυφτεί από τους φωτορεπόρτερ, όταν πήγε (για φαντάσου!), βόλτα στα μαγαζιά. Μα πώς το πάθε αυτή η γυναίκα! Στα μαγαζιά; Εδώ ο εμπορικός σύλλογος Αθηνών της οφείλει τον μισό του τζίρο ετησίως. Άγαλμα θα πρέπει να της στήσουν στην πλατεία της Κηφισιάς και στις αλυσίδες σούπερ μάρκετ. Επίσης, φόρεσε το ίδιο λευκό εξώπλατο, που είχε ξαναφορέσει, διότι εμείς τα μαθαίνουμε απ’ έξω τα συνολάκια της και δήλωσε βαρυσήμαντα πως το χορευτικό το ξεβράκωτο της Στικούδη και της Αραβανή, θα το θυμόμαστε για πάντα. Αλλοίμονο! Την Μελίνα, τον Αγγελόπουλο, τον Τσιτσάνη και το ημίγυμνο, τριφτικό μάμπο των καλλονών θα κρατήσουμε στις παιδικές μας καρδούλες, φυλακτό!

Αιφνίδια όμως και συγκλονιστική ήταν η αλλαγή στο μαλλί της όμορφης Αντωνίας Καλλιμούκου, που αποφάσισε να γίνει καστανή και είδηση. Οι τρίχες πάντα ενδιαφέρουν το κοινό. Ο Πέτρος Κωστόπουλος έχασε την παρθενιά του στα 16 σε ένα μπουρδέλο, όπως εξομολογήθηκε και αν συνεχίσουν οι πρωινοί με προσωπικές εξομολογήσεις, σε λίγο θα περιμένουμε και φωτογραφίες από το γεγονός – είδηση του ξεπαρθενέματος.

Σοκαριστικό για τα ήθη και τα έθιμα της εποχής, που έχουν χαλαρώσει και ζούμε τα ύστερα του κόσμου, είναι πως ο σταρ τραγουδιστής Γιώργος Γιασεμής με τ’ όνομα, εδέχθη σεξουαλική παρενόχληση πάνω στην πίστα, που δεν ρίχνει φωτιά ο Κύριος να μας κάψει τους εξώλης και προώλης!

Η Σμαράγδη Καρύδη δεν μιλάει για τα προσωπικά της και μας απασχολεί μόνο με τη δουλειά της, που αυτή την στιγμή δεν έχει κάποια πρόχειρη, αλλά παρόλα αυτά δίνει συνέντευξη. Δεν μιλάει για τη σχέση της, αλλά μας λέει πως χωρίζει, πως ερωτεύεται, μπορεί και το τι του μαγειρεύει και αν του κάνει μασάζ στα ποδαράκια ή του σπάει τα μπιμπίκια από τη μύτη. Εννοεί μάλλον πως για τη σχέση καθ’ αυτήν μιλάει, απλά δεν κατονομάζει με ποιον την έχει τη σχέση…

Πλήξατε; Καλά να πάθετε! Εγώ σας προειδοποίησα στον πρόλογο…


σχετικα αρθρα