Μπορεί να έχει πάει δυο φορές στην Eurovision η Έλενα Παπαρίζου, να έχει διαπρέψει, να έχει ανεδειχθή πρώτη στην Ευρώπη, με την Ελλάδα, αλλά σαν την Σουηδία, στην καρδιά της δεν έχει.

Βρίσκεται εκεί τώρα και σε δυο μέρες θα διαγωνιστεί στο «Melodifestivalen» με το τραγούδι «Survivor». Πρόκειται για τον ημιτελικό της Eurovision και σε περίπτωση που την επιλέξουν οι Σουηδοί μπορεί και να τους εκπροσωπήσει στον διαγωνισμό, που ήδη έχει κερδίσει! 

Αυτές είναι οι εικόνες από τις πρόβες της Έλενας Παπαρίζου, ενώ για τον διαγωνισμό χτύπησε και ένα νέο μεγάλο tattoo, ένα λουλούδι στο πόδι της και έκανε πρόβα με μαύρες δωδεκάποντες γόβες απ' αυτές που κάνουν τις γυναίκες να περπατάνε σαν σε ξυλοπόδαρα με στρεβλώσεις σώματος ξύλινης μαριονέτας.  

Με ένα μήνυμά της δε, παρακάλεσε τους Σουηδούς να την ψηφίσουν: «Γεια σας συμπατριώτες. Όπως βλέπετε βρίσκομαι πάλι εδώ, απ΄ όπου ξεκίνησα! Πού είμαι; Στη Σουηδία! Φέτος συμμετέχω στο Melodifestivalen. Αν σας αρέσει το τραγούδι, ψηφίστε το! Πολλά φιλάκια, σας αγαπώ πάρα πολύ και σας έχω πάντα μες την καρδιά μου».

Και από δάσκαλος... κλητήρας στην Στοκχόλμη…