Μετά τη Miranda Kerr το χάος; Οχι για τον Orlando Bloom, ο οποίος απέδειξε ότι μπορεί και ακόμα καλύτερα. Οι φήμες οργιάζουν ότι μετά τον χωρισμό του με το διάσημο μοντέλο, έχει ήδη προχωρήσει στη ζωή του και η νέα του αγαπημένη ακούει στο όνομα Nora Arnezeder. Είναι γαλλίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια, γεννημένη το 1989 και όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες είναι πανέμορφη.

Η ζωή της ήταν γεμάτη ταξίδια και μετακινήσεις. Ο πατέρας της είναι από την Αυστρία, η μητέρα της Αιγύπτια και η ίδια γεννήθηκε στο Παρίσι. Μετακόμισε στην Aix-en-Provence όταν ήταν δύο ετών και στην εφηβεία της έζησε στο Μπαλί. Μετά επέστρεψε στο Παρίσι για να σπουδάσει τραγούδι και χορό. Πήρε τον πρώτο της μεγάλο ρόλο το 2008 στην ταινία «Paris 36» στην οποία τραγούδησε το τραγούδι "Loin de Paname" που προτάθηκε για Όσκαρ.

Το 2009 έγινε το πρόσωπο της καμπάνιας του Guerlain για το άρωμα "L'Idylle". Επίσης, έπαιξε στην ταινία «Safe House» στο πλευρό του Ryan Reynolds, αλλά και στο θρίλερ «Maniac» μαζί με τον Elijah Wood.