current views are: 1

31 Ιανουαρίου 2014
Δημοσίευση06:30

H Σιένα Μίλερ απάτησε τον Τζουντ Λο με τον Ντάνιελ Κρεγκ (θεά η Σιένα!)

Χάρη στις αποκαλύψεις της υπόθεσης του σκανδάλου με τις τηλεφωνικές υποκλοπές ο Τζουντ Λο πληροφορήθηκε πράγματα για την προσωπική του ζωή, που κάθε άλλο παρά τον χαροποίησαν.

Δημοσίευση 06:30’
αρθρο-newpost

Χάρη στις αποκαλύψεις της υπόθεσης του σκανδάλου με τις τηλεφωνικές υποκλοπές ο Τζουντ Λο πληροφορήθηκε πράγματα για την προσωπική του ζωή, που κάθε άλλο παρά τον χαροποίησαν.

Χάρη στις αποκαλύψεις της υπόθεσης του σκανδάλου με τις τηλεφωνικές υποκλοπές ο Τζουντ Λο πληροφορήθηκε πράγματα για την προσωπική του ζωή, που κάθε άλλο παρά τον χαροποίησαν.

Όπως ανέφερε στην κατάθεσή του στο δικαστήριο που εξετάζει την υπόθεση, πληροφορήθηκε από πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ότι η σύντροφός του Σιένα Μίλερ τον απατούσε με τον Ντάνιελ Κρεγκ.

«Η Σιένα απατά τον Τζουντ» ήταν ο τίτλος του εν λόγω δημοσιεύματος τον Οκτώβριο του 2005, περίοδο κατά την οποία ο αντεραστής Ντάνιελ Κρεγκ διατηρούσε δεσμό με την ηθοποιό Σατσούκι Μίτσελ. Οι πληροφορίες για το κρυφό ειδύλλιο ήταν κι αυτές προϊόν τηλεφωνικής υποκλοπής, αυτή τη φορά όμως των συνομιλιών του ίδιου του Κρεγκ.

Ο ηθοποιός, σύμφωνα με το δημοσίευμα, αποκάλυψε στην κατάθεσή του ότι μόλις έμαθε τα νέα πήρε προσωπικά τηλέφωνο τον Ντάνιελ Κρεγκ για να το διασταυρώσει. «Κάνατε κάποια αναφορά και στην τότε σύντροφό του Σατσούκι Μίτσελ;», ερωτήθηκε ο Λο από τον εκπρόσωπο του πρώην διευθυντή της «News οf the world», Aντι Κούλσον. «Δεν μπορώ να θυμηθώ αν αυτό ήταν το όνομά της, όμως πιθανότατα ναι. Γνωριζόμαστε εδώ και πολλά-πολλά χρόνια, επομένως η συζήτηση πήρε κάθε είδους τροπή», απάντησε.

Δεν ξέρω για τους κυρίους σταρ, η κυρία Σιένα Μίλερ από γούστο σκίζει και καλοπερνά. Αρχηγός!


σχετικα αρθρα