Η Μελίνα Ασλανίδου παραχώρησε μία συνέντευξη στο «Thema People» και μίλησε για το «The Voice» και για τη σχέση της με τον Αντώνη Ρέμο, τη Δέσποινα Βανδή και τον Μιχάλη Κουινέλη. Ακόμη, αποκάλυψε ότι είναι όνειρό της να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια και απάντησε στη σκληρή κριτική του Νίκου Μουτσινά.

Σχετικά με την απόφασή της να συμμετάσχει στην επιτροπή του “The Voice”, ανέφερε: «Όταν μου έκανε την πρόταση ο Γιάννης Λάτσιος, η πρώτη μου αντίδραση ήταν αρνητική γιατί δεν είχα καμία επαφή με την τηλεόραση μέχρι εκείνη τη στιγμή. Υπήρχε ένα ελκυστικό σημείο και αυτό ήταν το γεγονός ότι το “The Voice” αφορά αποκλειστικά και μόνο τη φωνή».

Πόσο εύκολο είναι για εκείνη να εκτίθεται τηλεοπτικά; «Στην αρχή είχα άγχος, αλλά σιγά-σιγά, νομίζω πως λύνομαι. Από την άλλη δεν έχω να κρύψω κάτι ως χαρακτήρας. Γενικά, η τηλεόραση δεν είναι της ιδιοσυγκρασίας μου, αλλά το είδα ως πρόκληση. Μου φαίνεται λίγο περίεργο να είμαι τραγουδίστρια τόσα χρόνια, να έχω κάνει αγώνα για να καθιερωθώ σε αυτό τον χώρο και ξαφνικά να με γνωρίζουν όλοι τώρα. Γίνεται διαφήμιση που δεν είχα φανταστεί ποτέ στη ζωή μου».

Ακόμη μίλησε για τη σχέση της με τα υπόλοιπα μέλη της κριτικής επιτροπής: «Ο Αντώνης, κατά κάποιον τρόπο, είναι για μένα κάτι σαν τον μεγαλύτερό μου αδελφό. Είναι αυθόρμητος, ευγενικός, με απίστευτο χιούμορ και ένας από τους κορυφαίους τραγουδιστές με απίστευτη καριέρα. Ο Μιχάλης των Stavento είναι καλό παιδί και έχει έναν δικό του τρόπο να επικοινωνεί, ο οποίος μου ταιριάζει. Όσο για τη Δέσποινα, την οποία τώρα γνωρίζω σιγά-σιγά, θεωρώ ότι είναι μία ξεχωριστή προσωπικότητα, με μεγάλη εμπειρία και καριέρα και, ταυτόχρονα, ένας γλυκός, ευγενικός και ζεστός άνθρωπος».

Σε επόμενο κομμάτι της συνέντευξης, η Μελίνα Ασλανίδου κλήθηκε να απαντήσει στον Νίκο Μουτσινά, ο οποίος, μέσα από τη στήλη του τηλεοπτικού σχολιασμού στο «Νικ ο' Κλοκ» την αποκάλεσε μεταξύ άλλων «βοηθό της Δέσποινας Βανδή»: «Με ενδιαφέρει η εποικοδομητική κριτική και δίνω πάντα σημασία σε σχόλια που θα με βοηθήσουν να γίνω καλύτερη. Θεωρώ τον εαυτό που τυχερό που στα πρώτα μου καλλιτεχνικά βήματα έχω συνεργαστεί με πολύ μεγάλους καλλιτέχνες (Νταλάρας, Αρβανιτάκη, Βιτάλη, Γλυκερία, Μητροπάνος, Βαρδής, Κορκολής, Μαχαιρίτσας κ.α) που με έχουν καθοδηγήσει και με έχουν βοηθήσει αρκετά. Πάντα θα υπάρχουν και αρνητικά σχόλια. Άλλωστε δεν αρέσουμε όλοι σε όλους».

Όσο για την προσωπική της ζωή και όσα αναζητά η ίδια από έναν σύντροφο: «Κατανόηση, ηρεμία, γαλήνη, σεβασμό κοινούς στόχους και όνειρα» δήλωσε, ενώ παραδέχτηκε πως ο γάμος είναι ένα από τα όνειρά της: «Η οικογένεια και τα παιδιά είναι η ολοκλήρωση για τον άνθρωπο. Είναι στα όνειρά μου ένας γάμος και ένα παιδί. Είναι πολύ ωραίο να ανοίγεις την πόρτα σου και να σε υποδέχεται ένα γεμάτο σπίτι».

Οπλίζεται με δύναμη και προχωρά...