Είναι νέος, ωραίος, πιστεύει ότι «μια ζωή την έχουμε» και δηλώνει ότι μπροστά στην Ελένη Μενεγάκη, χάνει τα λόγια του και σίγουρα θα την παντρευόταν και αύριο!

Ο Κύπριος ερμηνευτής Γιώργος Παπαδόπουλος, που δοκίμασε τις δυνάμεις του ως συνθέτης και έγραψε τη μουσική για την θεατρική παράσταση «Μια ζωή την έχουμε», που μάλιστα θεωρείται «παράσταση της χρονιάς», είναι ο υποψήφιος… γαμπρός.

 

«Κάθε μέρα μου τη ζω σαν να είναι μία μεγάλη πρεμιέρα», δήλωσε σε συνέντευξή του, καταλήγοντας: «Αρκεί να σκεφτείς ότι καμία μέρα δεν είναι ποτέ ολόιδια με αυτήν που πέρασε. Οι άνθρωποι, άλλωστε, είμαστε πολύ ευάλωτοι μπροστά στο μέλλον. Μπορεί να κάνεις σχέδια, να προγραμματίζεις πράγματα και η ζωή να στα φέρει αλλιώς. Γιατί κανένας μας δεν γνωρίζει πραγματικά τι μπορεί να του ξημερώσει αύριο. Αυτή είναι η φιλοσοφία μου για τη ζωή: Σήμερα είναι όλα καλά, αύριο μπορεί να κινδυνεύσεις».

«Αυτή είναι γυναίκα!», αναφωνεί για την Ελένη Μενεγάκη, λέγοντας ότι «πιο όμορφη γυναίκα δεν έχω ξαναδεί! Έχω πάει, άλλωστε, και αρκετές φορές στην εκπομπή της και πέρασα υπέροχα. Μη σου πω ότι είναι η μόνη γυναίκα που, όταν μου κάνει συνέντευξη ή με ρωτάει κάποια πράγματα, χάνω τα λόγια μου. Θα παντρευόμουν και αύριο την Ελένη!».