Ένας από τους σπουδαιότερους ηθοποιούς της γενιάς του, ο βραβευμένος Philip Seymour Hoffman δεν θα καταφέρει ξανά να καθηλώσει το κοινό με τις ερμηνείες του. Βυθισμένος στην κόλαση των ναρκωτικών, με τον απρόσμενο θάνατό του γκρεμίζει τον μύθο του Χόλιγουντ, που θέλει τους πρωταγωνιστές του πάντα λαμπερούς, αφοσιωμένους στη δουλειά και την οικογένειά τους, μακριά από κάθε είδους εξαρτήσεις...

Όσο περνούν οι ημέρες, όλο και περισσότερες πληροφορίες - ειδήσεις διαρρέουν στον Τύπο σχετικά με τον βίο και την πολιτεία του μεγάλου ηθοποιού, που έφυγε νωρίς...

Σύμφωνα με νεότερο ρεπορτάζ της «Daily Mail» ο ηθοποιός εθεάθη να πίνει και να καπνίζει μανιωδώς σε ένα εστιατόριο στην Ατλάντα των ΗΠΑ, τρεις μόλις ημέρες πριν τον θάνατό του.

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν στις 30 Ιανουαρίου από έναν θαμώνα του εστιατορίου, ο οποίος είπε σε αμερικανικά ΜΜΕ ότι ο Hoffman έκανε επίσης «συχνές, ύποπτες επισκέψεις» στην τουαλέτα του καταστήματος. Δήλωσε ακόμη ότι ο ηθοποιός συνοδευόταν από μία γυναίκα.

Λίγες ώρες αργότερα ο Hoffman εθεάθη σε αεροπλάνο, στην πτήση από Ατλάντα στη Νέα Υόρκη, ενώ συνεπιβάτες του τον περιέγραψαν ως «μεθυσμένο και φανερά ατημέλητο».

Μάλιστα, κάποιος τον τράβηξε φωτογραφία με το κινητό του τηλέφωνο σε ημιλιπόθυμη κατάσταση!

Και αυτές ήταν οι τελευταίες του φωτογραφίες... Και όμως, εμείς θα τον θυμόμαστα μέσα από τις ταινίες του, εκεί που το υποκριτικό ταλέντο φώτιζε όλο το πρόσωπο.