Μια συγκλονιστική συνέντευξη παραχώρησε η σπουδαία Μελίνα Κανά στον Αντώνη Μποσκοϊτη και μίλησε με λόγια καρδιάς για την περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε, σε μια προσπάθεια να διαφύγει τον κίνδυνο να μείνει παράλυτη.

«Έκανα μπαλονάκι στην καρδιά και μια πολύ δύσκολη επέμβαση στον αυχένα για να μη μείνω παράλυτη», εξομολογήθηκε η γνωστή τραγουδίστρια, προσθέτοντας ότι από μικρή έχει πίστη στην Παναγία.

Περιγράφοντας τις ώρες στο χειρουργείο, η Μελίνα Κανά ήταν συγκλονιστική: «στο έμφραγμα, μετά το μπαλονάκι, από ένα λαθάκι μου τρύπησαν και φλέβα μαζί με την αρτηρία στο πόδι και η αιμορραγία ήταν τρομερή. Αφού ο γιατρός φώναξε βοήθεια, δεν άντεχε άλλο να με πιέζει για να σταματήσει το αίμα. Αρχίζω να χάνω τις αισθήσεις μου, ζαλισμένη, εξαντλημένη κι ο γιατρός να με εκλιπαρεί “σας παρακαλώ, κυρία Κανά, μην κοιμηθείτε, δεν πρέπει να χάσετε τις αισθήσεις σας, σκεφτείτε κάτι ευχάριστο''. Τι ευχάριστο να σκεφτόμουν που ένιωθα ότι πεθαίνω; Άρχισα τότε να λέω ''Παναγία μου, Παναγίτσα μου, βοήθησε με'' και ότι προσευχές μου έρχονταν, ''Χριστός ανέστη εκ νεκρών'' ξέρω γω. Κι ο γιατρός να λέει ''τώρα, τώρα, αυτό σκεφτείτε, αυτό'', διότι η βελόνα στο μηχάνημα άρχισε να κινείται. Τι να πω; Αυθυποβολή; Προσευχή!"».

Η δύναμη της πίστης...