current views are: 1

5 Φεβρουαρίου 2014
Δημοσίευση10:46

Άνοιξε η διαθήκη του Paul Walker – Τα 25 εκατ. ευρώ και η τελευταία επιθυμία!

Άνοιξε η διαθήκη του Paul Walker, του πρωταγωνιστή του Fast and Furious που σκοτώθηκε στις 30 Νοεμβρίου όταν η Porsche που επέβαινε προσέκρουσε σε ένα δέντρο και τυλίχτηκε στις φλόγες.

Δημοσίευση 10:46’
αρθρο-newpost

Άνοιξε η διαθήκη του Paul Walker, του πρωταγωνιστή του Fast and Furious που σκοτώθηκε στις 30 Νοεμβρίου όταν η Porsche που επέβαινε προσέκρουσε σε ένα δέντρο και τυλίχτηκε στις φλόγες.

Άνοιξε η διαθήκη του Paul Walker, του πρωταγωνιστή του Fast and Furious που σκοτώθηκε στις 30 Νοεμβρίου όταν η Porsche που επέβαινε προσέκρουσε σε ένα δέντρο και τυλίχτηκε στις φλόγες. Αν και ήταν μόλις 40 ετών, ο αδικοχαμένος ηθοποιός είχε προνοήσει να κάνει τη διαθήκη του, λόγω της επικινδυνότητας των γυρισμάτων.

Μοναδική κληρονόμος της περιουσίας του Walker-που ανέρχεται στα 25 εκατομμύρια δολάρια- ορίζεται η 15χρονη κόρη του Meadow Rain Walker. Μέχρι εκείνη να ενηλικιωθεί, διαχειρίστρια της περιουσίας θα είναι η μητέρα του χολιγουντιανού σταρ και γιαγιά της μικρής Meadow, Cheryl Ann Walker. Μάλιστα, στη διαθήκη του ο Walker ζητά από την μητέρα του Cheryl να γίνει και η νόμιμη κηδεμόνας της μικρής, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που έλεγαν ότι ο ηθοποιός δεν διατηρούσε και τις καλύτερες σχέσεις με την πρώην σύντροφό του και μητέρα της Meadow, Rebecca Soteros. 

Ο ηθοποιός είχε αποκτήσει την κόρη του, όταν ήταν 25 ετών, με την τότε σύντροφό του Rebecca McBrain (ποτέ δεν την  παντρεύτηκε), η οποία είναι κατά το ήμισυ Ελληνίδα. Οι δυο τους, όπως αναφέρει το protothema.gr, χώρισαν σχεδόν αμέσως μετά τη γέννηση της κόρης τους και η McBrain έμεινε με το παιδί στη Χαβάη. Λίγο πριν το τραγικό δυστύχημα, μητέρα και κόρη μετακόμισαν στην Καλιφόρνια, γιατί η Meadow ήθελε να βρίσκεται κοντά στον πατέρα της, στον οποίο είχε πολύ μεγάλη αδυναμία.

Σε μία από τις τελευταίες του συνεντεύξεις ο Paul είχε δηλώσει πως έχει προσαρμοστεί και η συγκατοίκηση με την κόρη του πάει περίφημα: «Είμαι χαρούμενος που έκανα την κόρη μου στα 25 μου, γιατί εγώ είμαι 40 και αυτή 15 και έχουμε ταιριάξει τέλεια». Η μητέρα της Meadow ζει μόνη της στην Χαβάη.