current views are: 1

6 Φεβρουαρίου 2014
Δημοσίευση14:13

H Ελένη Χατζίδου κοκκίνισε: «Με ερωτεύτηκε Ελληνίδα τραγουδίστρια» (και την δίνει και την κρίνει!)

Μιλώντας στο «Εγώ – Weekly» η τραγουδίστρια που χορεύει Ελένη Χατζίδου, διεκτραγώδησε την εμπειρία της με γυναίκα συνάδελφό της, που προφανώς της έμεινε αξέχαστη!

Δημοσίευση 14:13’
αρθρο-newpost

Μιλώντας στο «Εγώ – Weekly» η τραγουδίστρια που χορεύει Ελένη Χατζίδου, διεκτραγώδησε την εμπειρία της με γυναίκα συνάδελφό της, που προφανώς της έμεινε αξέχαστη!

Μιλώντας στο «Εγώ – Weekly» η τραγουδίστρια που χορεύει Ελένη Χατζίδου, διεκτραγώδησε την εμπειρία της με γυναίκα συνάδελφό της, που προφανώς της έμεινε αξέχαστη!

Το ότι μια νέα γυναίκα, του 21ου αιώνα, της πλέον μποέμ κοινότητας των καλλιτεχνών κάθεται και κάνει θέμα μια προσωπική της ιστορία, επειδή ήταν γυναίκα η θαυμάστριά της, ας το κρίνει ο καθένας μας.

Πάντως αν δεν έχεις κάτι να πεις, καλύτερα να σιωπάς ή να φωτογραφίζεσαι μόνο με τις λεζάντες για τα ρούχα. Η καλλιτέχνης είπε μπας και μας σοκάρει δηλαδή: «Με έχει ερωτευτεί συνάδελφός μου γυναίκα. Μου είχε γράψει γράμματα, αλλά κι ένα βιβλίο που σκοπεύει να το εκδώσει κάποια στιγμή. Στο σπίτι μου έχω ακόμη το πρωτότυπο αντίτυπο. Δουλεύαμε μαζί. Στην αρχή φυσικά δεν είχα καταλάβει τι συνέβαινε. Κάναμε παρέα. Έπειτα άρχισα να αισθάνομαι ένα έντονο μαρκάρισμα από πλευράς της. Αρχικά με ενόχλησε, γιατί δεν αισθάνομαι άνετα με την απότομη οικειότητα. Ένιωσα πίεση. Θέλω πρώτα να γνωρίσω αρκετά τον άλλο για να αρχίσω να κάνω κολλητή παρέα μαζί του. Έπειτα από έναν χρόνο μου εξομολογήθηκε τα συναισθήματά της. Βέβαια στη διάρκεια των πρώτων μηνών είχα αρχίσει να αντιλαμβάνομαι τι συνέβαινε. Δεν της ανέφερα τίποτα γιατί δεν ήθελα να αισθανθεί άσχημα. Ένιωθα πράγματα στον αέρα. Κάποια στιγμή κι ενώ δουλεύαμε σε ένα μαγαζί, έχει πιει πολύ και μου είπε: «Θέλω να σου πω κάτι». Της απάντησα: «Μην το κάνεις. Ξέρω για τι θέλεις να μου μιλήσεις. Έχω καταλάβει», είπε η Ελένη Χατζίδου.

Και ο ποταμός εκμυστήρευσης δεν σταματά: «Τους πρώτους μήνες άνοιγε την καρδιά της σε μια κοινή μας φίλη, λέγοντάς της βέβαια ότι αναφέρεται σε αγόρι. Δεν θα μπορούσα ποτέ να συνάψω σχέση με γυναίκα. Της το ξεκαθάρισα: «ξέχασέ το. Μην τρέφεις ελπίδες… ξεπέρασέ το». Μια φορά επίσης που ήμασταν έξω και προσπάθησε να με φιλήσει, την προειδοποίησα: «κόβουμε την παρέα μας» και άρχισε να κλαίει. Ήταν μια περίοδος που έψαχνε να βρει την ταυτότητά της. Καταλάβαινα πόσο δύσκολο ήταν για εκείνη… Τώρα, μιλάμε. Έχει έρθει στο μαγαζί. Συζεί με την κοπέλα της και χαίρομαι πολύ γιατί είναι καλά και ερωτευμένη».

​Το ότι δίνει στη δημοσιότητα την βασανιστική περιπέτεια ενός άλλου ανθρώπου, με βάση το φύλο, δεν το λες και αγλάϊσμα ευαισθησίας πάντως.

Α.Τ.


σχετικα αρθρα