Είναι μόλις 21 χρονών και ήδη μια μεγάλη σταρ του πλανήτη. Κουκλάρα, ταλαντούχα, πρότυπο στους πιτσιρικάδες της υφηλίου, αλλά μάλλον και αυτή έρμαιο των σκιών και της προσωπικής της ερημιάς.

Η είδηση πως η Selena Gomez εισήχθη στην κλινική «Meadows» στο Wickenburg, στις 5 Ιανουαρίου, σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, και νοσηλεύτηκε για περίπου δύο εβδομάδες, ακυρώνοντας τις προγραμματισμένες εμφανίσεις της, ξάφνιασε τους θαυμαστές της.

Η σταρ είναι πολύ νέα για να έχει, ήδη, αφεθεί στις ανασφάλειες και τα αδιέξοδα που παραδίδουν ινδάλματα στο χάος των ουσιών.  «Η Selena πήγε εθελοντικά στην κλινική, αλλά όχι λόγω της χρήσης αλκοόλ ή ναρκωτικών», δήλωσε ο εκπρόσωπός της, χωρίς να δώσει περεταίρω διευκρινίσεις, λες και σ' αυτές τις κλινικές μπαίνουν για άλλους λόγους, όπως από τον εθισμό στην μαρμελάδα βερίκοκο.

Κάποια δημοσιεύματα θέλουν την τραγουδίστρια να αντιμετωπίζει προβλήματα με το ποτό και τη μαριχουάνα, ενώ άλλα συνδέουν τη μυστική εισαγωγή με την αποκάλυψή της ότι κάνει ψυχοθεραπεία μετά τον χωρισμό της από τον Justin Bieber, ο οποίος σχεδιάζει τη δική του αυτοκαταστροφή αυτήν την εποχή, μέσα από λογιών ουσίες και ακρότητες!

Η μάστιγα δε του χημικού χασίματος και των πόταμων αλκοόλ δείχνει να είναι πια εκτός έλεγχου στη Μέκκα των θεαμάτων…
 

TAGS