Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της πετυχημένης σειράς του MEGA «Κλεμμένα Όνειρα». Ο δημιουργός της ελληνικής σειράς που σημειώνει καθημερινά τηλεθεάσεις που ξεπερνούν το 40%, μίλησε για το τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια: πρωταγωνιστές σε αδιέξοδο, ο θάνατος να καραδοκεί, οι κόντρες να μεγαλώνουν.

Πάρτε μια γεύση παρακάτω από τα επόμενα επεισόδια:

Ο Αλέξανδρος Σταύρου επιστρέφει!
Καταιγιστική δράση αναμένεται να προκαλέσει η μυστηριώδης εμφάνιση ενός νέου προσώπου, του Στιβ, που έρχεται στην Ελλάδα και προσεγγίζει έναν από τους ήρωες. Είναι αυτός ο πραγματικός Μαλτέζος με άλλο πρόσωπο και τι ρόλο θα παίξει ο πραγματικός που εμφανίζεται και πάλι;

Η μάχη της Χρύσας με τον θάνατο!
Μάχη με τον χρόνο αλλά και μάχη για τη ζωή και την αγάπη θα δώσουν για άλλη μία φορά οι πρωταγωνιστές της σειράς όταν μάθουν πως η Χρύσα Μαλτέζου παλεύει για να κρατηθεί στη ζωή. Φαίνεται ότι μετά τον άδικο χαμό της Φαίης η ιστορία επαναλαμβάνεται. Οι εικόνες από την κηδεία της είναι ακόμα νωπές. Η ανάμνηση της πυροδοτεί μεγάλες εκρήξεις ανάμεσα στα δύο αδέρφια, τον Αρη και τον Σταύρο. Σε μια τέτοια σύγκρουση η Χρύσα μπαίνει ανάμεσα τους και τραυματίζεται. Μεταφέρεται στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί ανακαλύπτουν κάτι πολύ σοβαρό. Όταν ανακοινώνουν στην οικογένεια ότι η ασθενής αργοπεθαίνει,. Κανένας δεν πιστεύει στα αυτιά του. Η Χρύσα, που είχε ακουμπήσει το περιδέραιο με το δηλητήριο, το οποίο σκότωσε τη Φαιή, κινδυνεύει να πεθάνει, αφού η ουσία εισχώρησε στον οργανισμό και κατέστρεψε το ένα νεφρό της. Ολες οι ελπίδες για να σωθεί έχουν επικεντρωθεί στα δύο αδέρφια. Ποιος είναι συμβατός δότης, ο Σταύρος ή ο Αρης;

Δολοφονίες και εξαφανίσεις ηρώων!
Η πρώτη δολοφονία που θα ταράξει τις ήσυχες μέχρι πρότινος ζωές των ηρώων –έναν χρόνο μετά την εξαφάνιση του Μαλτέζου- είναι σοκαριστική. θα ακολουθήσουν εκδικητικές πράξεις και δυναμικές ανατροπές, με εξαφανίσεις προσώπων, τα οποία θα δολοφονηθούν άγρια.

Το τελευταίο επεισόδιο!
Προφυλάσσοντας ακόμα και από τους πρωταγωνιστές το τέλος της σειράς, ο δαιμόνιος Δημήτρης Αρβανίτης έχει πάρει την απόφαση του: «Το τέλος το γνωρίζω μόνο εγώ. Δεν έχω ενημερώσει ούτε το κανάλι. Την ημέρα του γυρίσματος, θα μπω μόνος μου στο πλατό και θα γυρίσω τις σκηνές χωρίς συνεργείο, με τους ηθοποιούς να μαθαίνουν το όρντινο τελευταία στιγμή. Ξέρω ακριβώς τι θέλω να κάνω δραματουργικά και, όταν το δείτε, θα καταλάβετε τι έχω κάνει! Θα σας τρελάνει! Μόλις τελειώσω το μοντάζ του επεισοδίου, θα το παραδώσω στο κανάλι ο ίδιος», αποκάλυψε στη συνέντευξη που έδωσε στο tvbox.