Για την αδελφική της φίλη, Αλίκη Βουγιουκλάκη, τον Βλάση Μπονάτσο και την αγάπη, μίλησε σε συνέντευξή της η Ζωή Λάσκαρη.

«Ο Βλάσης μου λείπει πάρα πολύ. Από το ’80 και μετά έφυγαν άνθρωποι που είχα μαζί τους σχέση ψυχής, όπως ο Βλάσης μας, η Αλίκη μου. Ξυπνούσαμε και μιλάγαμε, ήμουν στο σπίτι της σε λίγα λεπτά, αυτό σταμάτησε κι είναι κάτι που πονάει, μια πληγή ορθάνοιχτη», εξομολογήθηκε η γνωστή ηθοποιός σε συνέντευξή της στο περιοδικό Hello.

Μάλιστα για την Αλίκη Βουγιουκλάκη μίλησε με τα πιο ζεστά λόγια, τονίζοντας ότι ήταν μια σπουδαία θεατρίνα που δεν την άφησαν οι… αυλικοί να κάνει αυτά που πραγματικά ήθελε.

«Η Αλίκη είχε παγιδευτεί σ’ αυτό που ήθελε ο κόσμος, το φανατικό κοινό της. Ήταν σπουδαία ηθοποιός, αλλά ελάχιστες φορές τόλμησε μια δυο δουλειές πέρα από αυτές που ήθελε ο κόσμος. Στη “Σίρλεϊ Βάλενταϊν” ήταν συγκλονιστική, αλλά δεν πήγε καλά. Της έλεγα “μη βιάζεσαι. Όταν κάνεις μια στροφή, χρειάζεται χρόνος”. Πανικοβαλλόταν. Επέμεινα. “Να κάνεις αυτό που θέλει η ψυχή σου. Ξέχνα το ταμείο". Πήγαιναν όμως οι διάφοροι παρατρεχάμενοι και της έλεγαν: “ H Ντενίση ήταν γεμάτη, ο τάδε είχε ουρές”. Κι έκανε πίσω, γύριζε σ’ αυτά που της έφερναν τις ορδές κόσμου στο Αλίκη. Πλήρωσε ακριβά τον φόβο της να κάνει αυτό που ήθελε και σ’ αυτό έφταιξε η αυλή της, οι παρατρεχάμενοι που έλεγα πριν».