Η Άννα Μπουσδούκου μίλησε στο περιοδικό MYtv και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κριτική που δέχτηκε, όταν ανέλαβε την παρουσίαση του «ΣΚΑΪ Τώρα», και την φημολογούμενη «κόντρα» της με την Πόπη Τσαπανίδου.

«Καλοδεχούμενη είναι κάθε κριτική. Από εκεί και πέρα, επειδή στην Ελλάδα έχουμε ένα θέμα με τα όρια, όταν η κριτική γίνεται κουτσομπολιό ή προσπάθεια κάποιων να βρουν κάτι αρνητικό μόνο και μόνο για τον εντυπωσιασμό, τότε είναι θλιβερό. Ευτυχώς δεν έχω πέσει θύμα τέτοιας συμπεριφοράς. Από την άλλη, αν κλείσεις τα αυτιά σου στην οποιαδήποτε κριτική, είναι σαν να ζεις στον μικρόκοσμό σου. Οπότε προτιμώ να κρατάω μικρό καλάθι και όταν ακούω υπερβολικά καλά λόγια αλλά και όταν ακούω υπερβολικά κακά λόγια».

Σχετικά με τη σύγκριση με την Πόπη Τσαπανίδου, σχολίασε: «Απορώ πώς αναπαράγεται αυτή η "κόντρα" με την Πόπη Τσαπανίδου. Βέβαια, πλέον ρωτάνε και άλλα πράγματα. Ούτως ή άλλως, δεν μπορείς να συγκρίνεις τις δουλειές των ανθρώπων, πόσο μάλλον όταν ο ένας είναι καταξιωμένος, ενώ ο άλλος κάνει τα πρώτα του βήματα. Αν σε δέκα χρόνια με ρωτάνε το ίδιο, θα σημαίνει ότι έχω αποτύχει στη δουλειά μου».