Πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα ο αρραβώνας του γιου του κ. Γιώργου Παπανδρέου, Ανδρέα, με την 27χρονη βολεϊμπολίστρια με καταγωγή από την Κρήτη, Πωλίνα Πατραμάνη. Το όμορφο ζευγάρι έδωσε λόγο παρουσία λίγων φίλων και συγγενών, ενώ τις επόμενες ημέρες επέστρεψαν στους φυσιολογικούς τους ρυθμούς.

Πιο συγκεκριμένα, η 27χρονη αθλήτρια το Σάββατο επισημοποίησε τη σχέση της με τον αγαπημένο της στη γενέτειρά της και τη Δευτέρα βρέθηκε να αγωνίζεται με την ομάδα της, τις Αμαζόνες Νέας Ερυθραίας.

Η ομάδα της Πωλίνας- ή Πολύμνιας, όπως είναι το βαπτιστικό της όνομα- υποδεχόταν την Α.Ε. Γκράβας σε έναν κρίσιμο αγώνα και σε αντίθεση με ό,τι συμβαίνει σε άλλους αγώνες, αυτή τη φορά δεν βρισκόταν στις εξέδρες ο αγαπημένος της Ανδρέας, καθώς οι δυο τους προσπαθούν να κρατήσουν χαμηλό προφίλ μετά τη δημοσιότητα που δόθηκε στον αρραβώνα τους.

Η όμορφη Πωλίνα, την οποία απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός της Real life, την ώρα που αγωνιζόταν, θεωρείται μάλιστα μία από τις καλύτερες παίκτριες της ομάδας της. Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος, με την ομάδα των Αμαζόνων να αναδεικνύεται τελικά νικήτρια.

Η γοητευτική αγαπημένη του Ανδρέα Παπανδρέου διανύει αδιαμφισβήτητα μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της...