Παγκόσμιος σάλος έχει ξεσπάσει για την υποτιθέμενη σχέση του προέδρου των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα με τη σούπερ σταρ και πανέμορφη Μπιγιονσέ.

Στην ιστοσελίδα lesoir.be, ο Γάλλος paparazzi Πασκάλ Ροστέν έριξε κεραυνούς, με την προαναγγελία πως αυτή την Τρίτη η εφημερίδα Washington Post θα δημοσιεύσει αποκλειστικές πληροφορίες για τον Μπάρακ Ομπάμα.

«Στις ΗΠΑ συμβαίνει αυτόν τον καιρό κάτι... μεγάλο. Και θα βγει αύριο στη Washington Post. Δε μπορεί να πει κανείς πως είναι μια κίτρινη φυλλάδα που μιλά για έναν υποτιθέμενο δεσμό του Μπάρακ Ομπάμα με τη Μπιγιονσέ», λέει ο Ροστέν σύμφωνα με τη lesoir.be. 

Το δημοσίευμα και οι φωτογραφίες έρχονται σύμφωνα με το star.gr, σε μια περίοδο που οι φήμες έχουν πάρει φωτιά, κάνοντας λόγο για σύννεφα στον γάμο του αμερικανού προέδρου με την Μισέλ Ομπάμα, ενώ δημοσιεύματα αναφέρουν ότι το ζευγάρι βρίσκεται στα πρόθυρα διαζυγίου. Η Μπιγιονσέ όπως όλοι θυμάστε, ήταν μία από τους καλλιτέχνες που τραγούδησαν πρόσφατα στα γενέθλια της Μισέλ, ενώ ήταν εκείνη που έψαλλε και τον εθνικό ύμνο των ΗΠΑ στη δεύτερη ορκωμοσία του Ομπάμα.

Στις φωτογραφίες, πάντως, που έχουν δημοσιευτεί από διάφορες συναντήσεις του αμερικανού προέδρου με την σούπερ σταρ, ο θαυμασμός, η τρυφερότητα και οικειότητα, είναι ορατά συναισθήματα και δια γυμνού οφθαλμού. Αλήθεια ή όχι; Κοντός ψαλμός, αλληλούια…

TAGS