Καλεσμένος στο πρωινό του ΑΝΤ1 ήταν ο δημοφιλής ηθοποιός Παύλος Χαϊκάλης, ο οποίος έδωσε τη δική του απάντηση στην πρόσφατη περιπέτειά του με τα αδήλωτα χρήματα στην εφορία ενώ πέταξε και τα «καρφάκια» του προς κάποιους συναδέρφους του.

«Με τα λεφτά που έβγαλα έφτιαξα ένα σπίτι μαζί με ένα δάνειο που πήρα. Δεν είμαι από τους ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς», είπε ο Παύλος Χαϊκάλης και αναφέρθηκε στην τεράστια τηλεοπτική επιτυχία 50-50: «Ακόμα και από τους συναδέλφους μου, τον Σάκη και τον Πέτρο στο 50-50 έπαιρνα πολύ λιγότερα χρήματα. Το έμαθα στο τέλος. Δεν με πειράζει το πώς πουλάει τον εαυτό του ο άλλος, απλώς είπα ότι από αυτά που παίρνω δεν θέλω να μου κόψετε κι εκεί έγινε η αντίδραση. Πάντα δούλευα γιατί ήμουν ο πιο φθηνός, όχι ο πιο καλός».

Για τις 45.000 ευρώ που δεν δήλωσε στην εφορία, ανέφερε: «Εκείνη τη χρονιά έκανα τρεις δουλειές για να μαζέψω χρήματα γιατί ήθελα να πάρω τότε ένα οικόπεδο. Είχα δηλώσει 260,000 και πλήρωσα φόρο 122,000. Δεν θα διακινδύνευα με τίποτα να πληρώσω άλλες 15,000. Δεν παίρνεις ποτέ μαύρα με επιταγές, άρα δεν υπήρχε καμία πρόθεση. Η δουλειά έγινε το χειμώνα και περιμέναμε να δούμε αν παιχτεί στην Αθήνα για να συμπληρώσουμε και να κόψουμε ένα παραστατικό. Έφυγα το καλοκαίρι περιοδεία, αμέλησα εγώ, αμέλησε και η εταιρεία κι έμεινε εκεί. Όταν με φώναξε το ΣΔΟΕ είχα ξεχάσει, δεν ήξερα για ποια δουλειά ήταν».