current views are: 1

12 Φεβρουαρίου 2014
Δημοσίευση10:43

Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν: Tα κρυφά ημερολόγια μιλούν για «δαίμονες» και «ερωτικά τρίγωνα»!

Μετά τον θάνατό του οι Αρχές ερεύνησαν το διαμέρισμα του Philip Seymour Hoffman. Εκεί βρήκαν και δύο κρυμμένα ημερολόγια, όπου ο σταρ έγραφε τις πιο μύχιες σκέψεις του.

Δημοσίευση 10:43’
αρθρο-newpost

Μετά τον θάνατό του οι Αρχές ερεύνησαν το διαμέρισμα του Philip Seymour Hoffman. Εκεί βρήκαν και δύο κρυμμένα ημερολόγια, όπου ο σταρ έγραφε τις πιο μύχιες σκέψεις του.

Μετά τον θάνατό του οι Αρχές ερεύνησαν το διαμέρισμα του Philip Seymour Hoffman. Εκεί βρήκαν και δύο κρυμμένα ημερολόγια, όπου ο σταρ έγραφε τις πιο μύχιες σκέψεις του.

Αυτά μάλιστα τείνουν να λύσουν τον γρίφο για την αιτία του θανάτου του. Η επί σειρά ετών σύντροφός του Mimi O’Donell του είχε ζητήσει να προσπαθήσει να απεξαρτηθεί για χάρη των 3 παιδιών τους. Και ενώ όλα φαίνονταν ότι πάνε καλά, ο χωρισμός τους πριν από τρεις μήνες φέρεται να ήταν το καίριο χτύπημα, ώστε να χαθεί στη δίνη των καταχρήσεων που του στοίχισαν τη ζωή.

Ποιο μυστικό κρυβόταν όμως, πίσω από τον αιφνίδιο χωρισμό τους;

Τα δύο ημερολόγια δίνουν, μάλλον, την απάντηση, καθώς σύμφωνα με τη διαρροή από τις αστυνομικές Αρχές, ο Hoffman απεκάλυπτε πως διατηρούσε παράλληλο δεσμό με μία μυστηριώδη γυναίκα. Όπως ο ίδιος έγραφε λίγο πριν από τη μοιραία δόση, ένιωθε εγκλωβισμένος κάπου μεταξύ των δύο γυναικών.
 
Αν και δεν δίνει πολλές πληροφορίες για τη γυναίκα που μπήκε στη ζωή του και γνώρισε πριν από λίγο καιρό, αυτό το ερωτικό τρίγωνο έδειχνε να βασανίζει τον σταρ. Μάλιστα, φέρεται πως η αποκάλυψη της παράλληλης σχέσης του ήταν η αιτία χωρισμού από τη Mimi O’ Donell, η οποία του ζήτησε να φύγει από το διαμέρισμά τους στο Μανχάταν. Πηγές από την αστυνομία αναφέρουν πως η O’ Donell δεν ήθελε να είναι ο πατέρας κοντά στα τρία μικρά παιδιά του, ενώ έκανε χρήση ναρκωτικών,.

Σύμφωνα με τα κρυμμένα ημερολόγιά του, ο Hoffman περιγράφει πώς βασανιζόταν από τους δαίμονές του, έγραφε για τις συμφωνίες με ναρκοεμπόρους αλλά αποκαλύπτει και τη μάχη του να ξεπεράσειτα ναρκωτικά. πηγαίνοντας στις συναντήσεις των Ανώνυμων Ναρκωμανών. 

Κάποιες από τις σημειώσεις του φαίνεται να έχουν γραφεί ενώ βρισκόταν σε περίοδο απεξάρτησης από την ηρωίνη, ενώ άλλες δείχνουν ότι ο σταρ ήταν μπερδεμένος και μέσα σε σύγχυση, καθώς οι προτάσεις του πέφτουν η μία πάνω στην άλλη και τα γραφόμενά του δεν βγάζουν κανένα νόημα αποδεκνύοντας ότι έγραφε, ενώ ήταν υπό την επήρεια ουσιών. 

Το αποτέλεσμα βέβαια δεν αλλάζει… Ο γνωστός ηθοποιός δεν είναι πια μαζί μας…


σχετικα αρθρα