Μεγάλη πρόκληση ήταν η επιλογή του ζευγαριού, Μαριέττας Χρουσαλά και Λέοντα Πατίτσα, να πραγματοποιήσουν την επίσημη δεξίωση του γάμου τους στο ιστορικό «Αβέρωφ».

Εκείνη την περίοδο είχαν γίνει αποδέκτες μιας γενικής κατακραυγής των Μέσων και του ίδιου του κόσμου. Αρκετά χρόνια μετά, η παρουσιάστρια Μαριέττα Χρουσαλά ξεκαθαρίζει σε συνέντευξή της στο περιοδικό «You» τι είχε συμβεί εκείνο το βράδυ.

«Η αλήθεια είναι δεν περίμενα να ζήσω κάτι τόσο σκληρό, το έζησα κι αυτό. Κρατάω γενικά μόνο τα καλά της υπόθεσης αυτής, γιατί είμαι ένας άνθρωπος που δεν έχω κακίες ούτε τα κρατάω μέσα μου, ούτε θέλω να εκδικηθώ. Δεν μεγάλωσα έτσι, ούτε με ενδιαφέρει να γίνω έτσι. Έγινε, το αφήνω πίσω, ούτε ποτέ μίλησα, ούτε αναφέρθηκα κι ούτε πρόκειται να το κάνω. Επειδή δεν το έκανα τότε, δεν θα το κάνω μετά από τόσα χρόνια και γιατί ποτέ δεν σκέφτηκα ότι υπάρχει λόγος», εξήγησε και συνέχισε στους ίδιους τόνους:

«Δεν θα πω ότι ήταν από τις δυσκολότερες περιόδους γιατί έχω ζήσει και πιο δύσκολες και πιο ουσιαστικές κι αν βγει κανείς από τον κόσμο της τηλεόρασης καταλαβαίνει ότι υπάρχουν και πιο σοβαρά πράγματα από το να μην σου απαντάει ένας καλεσμένος στο τηλέφωνο. Πλέον δεν αφήνω τον εαυτό μου να στεναχωριέται με τέτοια ανούσια πράγματα, γιατί η ζωή είναι πάρα πολύ μικρή». 

Και η Μαριέττα Χρουσαλά τη χαίρεται στο έπακρον...