current views are: 1

13 Φεβρουαρίου 2014
Δημοσίευση15:30

H Πόπη Τσαπανίδου στο κόκκινο χαλί: «Παντού γύρω περνάνε σταρ»! (Βίντεο)

Παίζει τον σκληρό ρόλο μιας «μαφιόζας», η Πόπη Τσαπανίδου, στη ταινία «Το μικρό ψάρι» του Γιάννη Οικονομίδη, που στο εξωτερικό θα προβληθεί ως «Στράτος». 

Δημοσίευση 15:30’
αρθρο-newpost

Παίζει τον σκληρό ρόλο μιας «μαφιόζας», η Πόπη Τσαπανίδου, στη ταινία «Το μικρό ψάρι» του Γιάννη Οικονομίδη, που στο εξωτερικό θα προβληθεί ως «Στράτος». 

Παίζει τον σκληρό ρόλο μιας «μαφιόζας», η Πόπη Τσαπανίδου, στη ταινία «Το μικρό ψάρι» του Γιάννη Οικονομίδη, που στο εξωτερικό θα προβληθεί ως «Στρατός».

Ο κινηματογραφιστής ρίχνει το βλέμμα του στον κόσμο, άλλη μια φορά εστιάζοντας στη σκοτεινιά, στο περιθώριο, στη σκληρότητα των ανθρώπων. Εντυπωσιασμένο έμεινε το κοινό στο φεστιβάλ του Βερολίνου, με την ταινία, ενώ δεν δείχνει μακρινό πια, το ενδεχόμενο μιας διάκρισης για τους συντελεστές της.

Ανάμεσά τους, λοιπόν, η Πόπη Τσαπανίδου, η οποία ακολουθεί το γερμανικά αυστηρό πρωτόκολλο του Φεστιβάλ, που ορίζει τι ώρα θα σε πάρει το αυτοκίνητο για τις προβολές και τις βραβεύσεις, πως θα φτάσεις ακριβώς και το πόσο θα διαρκέσει το βάδισμα στο φημισμένο κόκκινο χαλί! Εντυπωσιακή με μια λευκή τουαλέτα Max Mara και κοσμήματα ειδικά φτιαγμένα γι’ αυτήν από φίλη της σχεδιάστρια, χαμογελούσε συνεχώς και ευχαριστούσε κάθε στιγμή.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Μελέτησέ το», επικοινωνήσαμε τηλεφωνικά. «Αν νιώθω σαν να ‘χω πάει πενταήμερη δεν ξέρω, αλλά ότι το ευχαριστιέμαι, το ευχαριστιέμαι και πάρα πολύ. Εσείς δεν θα νιώθατε έτσι στη θέση μου;». Στο αν σκέφτηκε έστω για λίγο πως πήρε λάθος δρόμο με τη δημοσιογραφία ενώ έπρεπε να γίνει ηθοποιός, η Πόπη Τσαπανίδου είπε απερίφραστη πως όχι διότι «εγώ έχω έναν μικρό ρόλο, για τον όποιο έκανα ατέλειωτες πρόβες, φανταστείτε εκείνους που έχουν να βγάλουν με την υποκριτική τους ολόκληρη ταινία! Είναι πολύ δύσκολη δουλειά, όχι πως όλες οι δουλειές δεν είναι, αλλά αυτή έχει πολλές απαιτήσεις».

Στο Βερολίνο βρίσκονται οι Τζορτζ Κλούνει, Ματ Ντέιμον, Κέιτ Μπλάνσετ και πολλοί άλλοι, που μας εντυπωσιάζουν εδώ, ως εξωγήινοι. Η Πόπη σχολιάζει «παντού όπου κοιτάξεις, έχεις διαρκώς σταρ, αλήθεια!» λέει, γελώντας. Και η ίδια όμως, τη βραδιά που περπάτησε στο κόκκινο χαλί είχε όλο τον αέρα μιας όλο ζωντάνιας, ενέργειας και Μεσογείου σταρ…


σχετικα αρθρα