Στη μοίρα και ό, τι αυτή «γράφει» πιστεύουν Μαρία Κορινθίου και Γιάννης Αϊβάζης.

Για να μην χαρακτηριστούν όμως, και γραφικοί έσπευσαν να δηλώσουν σε συνέντευξή τους πως ναι μεν η μοίρα τους ένωσε, αλλά ούτε σε δεύτερες ζωές πιστεύουν, ούτε τέτοιου είδους μεταφυσικές ανησυχίες τους απασχολούν ιδιαίτερα.

«Ακόμα και ο τρόπος που γνωριστήκαμε αυτό δείχνει. Συναντηθήκαμε στην Κύπρο στα βραβεία "Άντρες της Χρονιάς" για τρία λεπτά. Μάλιστα το περίεργο είναι ότι ούτε εγώ αλλά ούτε η Μαρία επρόκειτο να παρευρεθούμε στη συγκεκριμένη εκδήλωση. Εγώ είχα πάει για λίγο από το θέατρο όπου έπαιζα τότε μόνο και μόνο για να μιλήσω στον Ιωσήφ Μαρινάκη, ο οποίος έτυχε να κάθεται δίπλα της. Ήταν σαν μία αόρατη δύναμη να μας έσπρωξε για να είμαστε μαζί» λέει ο Γιάννης Αϊβάζης στο περιοδικό ΟΚ με τη Μαρία Κορινθίου να προσθέτει: «Όταν πια γυρίσαμε στην Ελλάδα, με κάλεσε στο θέατρο που έπαιζε στην παράσταση "Μπαμπά, μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή". Αλλά χρειάστηκε να με διεκδικήσει για να με πείσει να βγούμε. Τον παίδεψα πολύ!»

To ζευγάρι μέχρι και το πρώτο του ραντεβού θυμήθηκε με την πρωταγωνίστρια σαπουνόπερων, να παραδέχεται: «Για να καταλάβεις ότι ήταν όντως καρμικό να είμαστε μαζί, όταν ο Γιάννης με κάλεσε για πρώτη φορά στο σπίτι του στο Χαλάνδρι, άρχισε να χιονίζει τόσο δυνατά που αποκλείστηκα και δεν μπορούσα να φύγω. Τελικά, δεν με άφησε να φύγω ποτέ. Και όταν πια έφτιαξε ο καιρός και άνοιξαν οι δρόμοι, μου έλεγε: "Να πας στο σπίτι σου, αλλά να φέρεις και τα πράγματά σου"».

Το χιόνι την έκανε τη ζημιά δηλαδή... Έβαλε φυσικά το χεράκι της και η μοίρα...