Η Rebecca Slane είναι πλέον γνωστή ως Toxic Cherry, ήτοι «Τοξικό Κεράσι» υπήρξε αριστούχος του πανεπιστημίου Sunderland, που θεωρείται σπουδαίο, μη νομίζετε!

Πήρε πτυχίο στη χημεία, έκανε μάστερ, διδακτορικό και εργάστηκε, μάλιστα, ως λέκτορας στο πανεπιστήμιο στο μάθημα της χημείας. Παρόλα αυτά την έχασε η επιστήμη και η ακαδημαϊκή κοινότητα και την κέρδισε το pole dancing, εξού και το ευρηματικό όνομα Τοξικό Κεράσι, διότι στην έδρα του πανεπιστήμιου αν ανέβαινε με αυτό το όνομα θα σφύριζαν οι φοιτητές, μέχρι την αποφοίτηση. 

Λέει, πως στην αρχή, ξεκίνησε να παρακολουθεί μαθήματα pole dancing για να διατηρείται σε καλή κατάσταση όμως, αυτό της άρεσε τόσο πολύ που επέλεξε να αφήσει το πανεπιστήμιο και τη διδασκαλία προκειμένου να διδάξει pole dance στους 150 σπουδαστές!

Κάνει εμφανίσεις σε θεάματα μπουρλέσκ, δηλαδή, σε παραστάσεις ενός είδος θέματος που ήκμασε στις ΗΠΑ, από το 1860 και που περιέχει συχνά γυμνό, αλλά ως μέρος μιας πολύπλευρης μορφής τέχνης και που οι «διασκεδαστές» το χρησιμοποιούν σαν στοιχείο για να πουν μια ιστορία. Η πρώην λέκτορας λοιπόν, φορά καυτά σορτς ή μόνο φτερά πολύχρωμα κολλημένα στα επίμαχα σημεία,  πανύψηλα τακούνια, έντονο μέικ απ και σείεται και κουνιέται και γλιστράει και αρπάζεται από τον στύλο - έμβλημα του στριπτίζ.

«Αποφάσισα να αφήσω τη δουλειά μου στο πανεπιστήμιο και να αφοσιωθώ στον χορό και τη σχολή μου. Αυτή τη στιγμή διδάσκω σε 150 άτομα και είναι ότι καλύτερο έχω κάνει ποτέ» λέει το κορίτσι, που βρήκε πιο επικερδή ασχολία από τους δοκιμαστικούς σωλήνες και τις ενώσεις.