Συνέντευξη παραχώρησε η Victoria Beckham στην οποία έσπασε τη σιωπή της και παραδέχτηκε πως δεν ξυρίζει ποτέ τα πόδια της. Φυσικά είπε πως κάνει laser διευκρινίζοντας τη χαρά που της δίνει αυτό, μιας και μάλλον δυσκολεύεται να βρει κάτι ουσιαστικότερο.

«Είναι φανταστικό. Μπορείς να πας πάλι για να σου αφαιρέσουν αν σου έχουνε μείνει λίγες… Αλλά ήμουνα πολύ τυχερή εγώ δεν χρειάστηκε. Το laser ήταν από τα καλύτερα tips που μου έδωσε η Eva Longoria». Αυτά είναι δώρα λοιπόν! Παρόλα αυτά συνεχίζοντας τις μεγάλες αποκαλύψεις για τον εαυτό της και τα απόκρυφά της είπε πως το 1999 είχε κάνει πλαστική επέμβαση στο στήθος της και είχε βάλει τεράστια εμφυτεύματα μεγέθους 34D. Μερικά χρόνια αργότερα, ωστόσο, ξάπλωσε και πάλι στο χειρουργικό κρεβάτι για να αποκτήσει ένα μικρότερο στήθος.

Τέλος, είπε πως «η ζωή στην Αμερική για έξι χρόνια ήταν η πιο ευτυχισμένη περίοδος της ζωής μου… Είναι πιο αποδεκτό εκεί μία γυναίκα να κάνει καριέρα όπως οι άντρες. Και αυτό το λάτρεψα». Με δεδομένο πως η καριέρα της ως τραγουδίστρια είχε ολοκληρωθεί και η καριέρα της ως σχεδιάστρια μόδας δεν τελεσφόρησε, υποθέτουμε πως δεν της αναγνώρισε η Ευρώπη να της κολλήσει ένσημα ως σύζυγο πλούσια, ενός πλουσίου! Η δε 39χρονη αποκάλυψε ακόμη πως ξυπνάει στις 6 π.μ. και τρέχει 6,5km, έτσι ώστε να διατηρεί τη σιλουέτα της. Μετά μάλλον θα ξαναπέφτει για ύπνο μέχρι τη 1 το μεσημέρι…