Ο«Φάνης» από τη ζωή της άλλης και η Βίκη Καγιά  έδειξαν την ευαίσθητη πλευρά τους χαρίζοντας το χαμόγελο σε μία 13 χρονη κοπέλα που στο Make A Wish έκανε τη δική της ευχή .

Το όνειρο ζωής της 13χρονης   ήταν να περπατήσει στην πασαρέλα και να αναλάβει για λίγη ώρα ρόλο μοντέλου συνοδευόμενη από τον αγαπημένο της ηθοποιό Ορφέα Παπαδόπουλο.

Με αφορμή  την  τελετή απονομής των  New Designers Awards  στην 9 Athens Xclusive Designers Week που έγινε στις 20 Μαρτίου   μαζί με τη βράβευση  των  τριών  ταλαντούχων σχεδιαστών,τους  Empire,Corbo και Jeans  έγινε και πραγματικότητα το όνειρο του μικρού κοριτσιού.

Η AXDW συνεργάστηκε με την διεθνούς φήμης σχεδιάστρια Sophia Kokosalaki, η οποία δημιούργησε ένα φόρεμα ειδικά για τη Δέσποινα ενώ η Βίκη Καγιά Βρέθηκε αρκετές ώρες πριν στο χώρο που έγινε η τελετή προκειμένου να δώσει κάποιες οδηγίες στη μικρή για να τα πάει καλά στην πασαρέλα.

Το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό..Η 13χρονη ντυμένη στα κόκκινα και συνοδευόμενη από τον Ορφέα Παπαδόπουλο τράβηξε τα βλέματα των προσκεκλημένων και έκανε τη Βίκη Καγιά να συγκινηθεί.