Η Ellen DeGeneres χαίρει μεγίστης τηλεοπτικής δημοτικότητας και θεωρείται άκρως επιτυχημένη στις ΗΠΑ.

Σε συνέντευξή της, που έδωσε στο θρυλικό People, τόνισε πως είναι καλύτερα από ποτέ και έχει αφήσει πίσω της τη δύσκολη εποχή που είχε, όταν ομολόγησε πριν από 17 χρόνια ότι είναι ομοφυλόφιλη.

Η δήλωσή της και η γενναιότητα της παραδοχής της προκάλεσε τεράστια μοναξιά και απομόνωση από τους γύρω της. Τώρα πια, με μια από τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές εκπομπές, με βιβλία που έχουν γίνει best sellers και μια πολύχρονη σχέση με την καλλονή Portia de Rossi οι δυσκολίες είναι περασμένες αλλά όχι ξεχασμένες, όσο συμβαίνουν σε άλλους. 

Για τη σύζυγό της, με την οποία παντρεύτηκαν το 2008, δήλωσε πως «την αγαπάω τόσο πολύ που πονάω», ενώ τόνισε πως «με εκπλήσσει κάθε μέρα και περισσότερο. Είναι αυτό που βιώνεις όταν βρεις τον άνθρωπο που θέλει να σε φροντίζει και προσπαθεί το καλύτερο για σένα. Είμαστε πολύ τυχερές, γιατί ξέρουμε ότι αυτό είναι πολύ σπάνιο».

Έτσι δόθηκε τέλος στις φήμες που τις ήθελαν ψυχραμένες και στα πρόθυρα του χωρισμού, γιατί κάποια στιγμή ο αδιάκριτος παπαρατσικός φακός πέτυχε τη De Rossi χωρίς τη βέρα της. Εκείνη τότε είπε πολύ απλά ότι όταν κάνει ιππασία αναγκάζεται να τη βγάζει γιατί την ώρα που ιππεύει την ενοχλεί και της δημιουργεί φουσκάλες. Η Ellen De Generes δήλωσε τέλος, πως δέχτηκε να παρουσιάσει τα Όσκαρ γιατί το θεώρησε μια μεγάλη πρόκληση.

TAGS