Ο Γιάννης Μαρακάκης βρέθηκε καλεσμένος στα «Καρντάσιανς» του ΑΝΤ1, το βράδυ της Τετάρτης, και αναφέρθηκε στις απειλές που έχει δεχτεί λόγω της πορείας του στη δικηγορία, αλλά και το ενδεχόμενο να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια. 

Φοβήθηκε όταν το όνομά του βρέθηκε στη λίστα μιας προκύρηξης με στόχους τρομοκρατών; Ο ίδιος παραδέχτηκε: «Ζω με τον φόβο. Σκέφτηκα να πάρω ασφάλεια, δεν νομίζω ότι μπορεί να είναι περισσότερο αποτελεσματικό. Ζω πλέον με αυτό και προσπαθώ να το περνάω αξιοπρεπώς». Μάλιστα, ο Γιάννης Μαρακάκης πρόσθεσε: «Σε μια υπόθεση θα πεις “όχι”, αν η υπόθεση είναι σε ευθεία σύγκρουση με αξίες που θα σε πονάγανε, αν έμπαινες στα παπούτσια του άλλου. Δύσκολα θα υπερασπιζόμουν έναν παιδεραστή».

Όσο για την προσωπική του ζωή, αρνήθηκε να απαντήσει όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τον ρώτησε αν βρίσκεται σε σχέση αυτό το διάστημα, ενώ για το ενδεχόμενο ενός γάμου, ανέφερε: «Σκέφτομαι τον γάμο, αλλά δεν με απασχολεί. Δεν το έχω νταλκά, αλλά η φυσική ροή είναι προς τα εκεί. Όχι απαραίτητα προς τον γάμο, γιατί πλέον οι φίλοι μου κάνουν παιδιά εκτός γάμου». 

Τέλος, για τη σχέση του με τη δημοσιότητα, ο Γιάννης Μαρακάκης ξεκαθάρισε: «Συνέχεια λέω πως δεν θέλω να με φωτογραφίζουν. Δεν μου αρέσει να είναι στημένος κάποιος, όταν πάω κάπου να φάω».

Βέβαια όταν συχνάζεις σε στέκια κοσμικά, είναι φυσικό επακόλουθο να σε τραβήξουν φωτογραφίες και να δεις την προσωπική σου ζωή κρεμασμένη στα μανταλάκια...