Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν: Άφησε 35.000.000 δολάρια στη σύντροφο και μητέρα των παιδιών του!

Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν: Άφησε 35.000.000 δολάρια στη σύντροφο και μητέρα των παιδιών του!

Μόλις δεκαοκτώ μέρες πέρασαν από τον τραγικό θάνατο του Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν και ήδη αναγνώστηκε η διαθήκη του.

Μέσα σε 13 σελίδες όρισε, την επί χρόνια σύντροφό του και μητέρα των παιδιών του, Μίμι Ο' Ντόνελ, ως κληρονόμο του. Η περιουσία του υπολογίστηκε σε περισσότερα από 35 εκατ. δολάρια. Η διαθήκη, γράφτηκε όταν αυτός ο τόσο προικισμένος στην τέχνη του ηθοποιός, είχε αποκτήσει μόνο τον μεγαλύτερο γιο του, Κούπερ και σ' αυτόν αφορά η τελευταία του επιθυμία.

Ο Σέιμουρ Χόφμαν θέλησε ο 10χρονος σήμερα, Κούπερ να μεγαλώσει και να ζήσει ή στο Μανχάταν ή στο Σικάγο ή στο Σαν Φραντσίσκο, γιατί, όπως εξηγούσε, οι τρεις αυτές πόλεις αποτελούν πολιτιστικά και καλλιτεχνικά κέντρα. Η New York Post παραθέτει και το απόσπασμα της διαθήκης όπου ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, ως πατέρας κυρίως, λέει πως «ο στόχος αυτού του αιτήματός μου είναι ο γιος μου να εκτεθεί στην κουλτούρα, τις τέχνες και την αρχιτεκτονική που προσφέρουν αυτές οι πόλεις».

Μετά τη διαθήκη ο Χόφμαν απέκτησε την 7χρονη, σήμερα, Ταλούλα και την 5χρονη Γουίλα, όπου τα παιδιά δεν είναι εύκολο να μετακινηθούν, έτσι ο γιος του θα επισκέπτεται τις συγκεκριμένες πόλεις, τουλάχιστον δύο φορές τον χρόνο, υπακούοντας στα όνειρα και τις επιθυμίες του πατέρα που έφυγε νωρίς...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο