Ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης μιλάει και γράφει επιχειρηματολογώντας δίχως φόβο και πάθος αλλά με οξύτητα και γνώσεις να πατήσει.

Πρόσφατα μια συνέντευξή του στο «ΕΓΩ» έκανε αίσθηση γιατί παραδέχτηκε προβλήματα υγείας αλλά ανάμεσα σ΄ άλλα είπε ποιοι στη χώρα είναι σταρ και ποιοι όχι. «Ο Μάρκος Σεφερλής είναι σταρ, όχι η Ελένη Μενεγάκη! Είναι αλήθεια. Ποιος είναι σταρ; Η ελληνική τηλεόραση παράγει αναγνωρίσιμους ανθρώπους. Δεν μπορείς όμως να θεωρηθείς σταρ, αν δεν βγει από το σπίτι του το κοινό για να έρθει να σε δει. Ο Μάρκος Σεφερλής, ανεξάρτητα αν σου αρέσουν ή δεν σου αρέσουν αυτά που κάνει, έχει ενέργεια, πάθος, τρέλα. Δεν είναι τυχαίο ότι συρρέει τόσος κόσμος στις παραστάσεις του. Ίσως αυτή τη στιγμή να είναι ο μοναδικός σταρ στην Ελλάδα. Έχει καλλιτεχνικό εκτόπισμα. Δεν ξέρω άλλον να γεμίζει το Δελφινάριο έξι ημέρες την εβδομάδα».

Σε σχετική ερώτηση για το αν επικοινωνεί με την Ελένη Μενεγάκη με την οποία συνεργάστηκε τηλεοπτικά τόνισε πως: «Έκανε κάτι που με ενόχλησε και εκεί διέκοψα κάθε σχέση. Είχα καλές αναμνήσεις και συναισθήματα για την Ελένη, χωρίς όμως να έχουμε ούτως ή άλλως κοινά σημεία. Δεν μας συνδέει κάτι. Ούτε με τους ίδιους ανθρώπους συνδιαλεγόμαστε ούτε τον ίδιο τρόπο ζωής ακολουθούμε».