current views are: 1

23 Φεβρουαρίου 2014
Δημοσίευση12:27

Ο Μπουλάς είχε πληρώσει το τραπέζι της κηδείας του

Αφιερωμένο στον Σάκη Μπουλά ήταν το σαββατόβραδο στην Ακτή Πειραιώς, όπου εμφανιζόταν ο Σάκης Μπουλάς.

Δημοσίευση 12:27’
αρθρο-newpost

Αφιερωμένο στον Σάκη Μπουλά ήταν το σαββατόβραδο στην Ακτή Πειραιώς, όπου εμφανιζόταν ο Σάκης Μπουλάς.

Αφιερωμένο στον Σάκη Μπουλά ήταν το σαββατόβραδο στην Ακτή Πειραιώς, όπου εμφανιζόταν ο Σάκης Μπουλάς.

Μάλιστα, ο εκ των βασικών συντελεστών του σχήματος, Διονύσης Σαββόπουλος, έκανε μια συγκινητική αποκάλυψη για τον αγαπημένο καλλιτέχνη που “έφυγε” από τη ζωή το πρωί της Παρασκευής.

«Επιτρέψτε μου δύο κουβέντες για αυτόν που έχουμε στο μυαλό μας σήμερα, τον Σάκη. Απεβίωσε χτες, τον αποχαιρετήσαμε σήμερα. Χτες φυσικά δεν παίξαμε, παρακούοντας την εντολή του – γιατί μας το είχε ξεκαθαρίσει “όταν πεθάνω”, είπε, “το ίδιο βράδυ να παίξετε” και τον παρακούσαμε, γιατί δεν ήταν εύκολο. Μετά σκέφτηκα ότι εμείς οι καλλιτέχνες, τιμάμε τους νεκρούς μας παίζοντας. Το δικό μας το παίξιμο περιέχει και το πένθος και την αθανασία. Είναι αυτό που λέει ο λαός “γάμος χωρίς κλάματα και κηδεία χωρίς γέλιο δεν είναι ωραίο πράγμα”. Και αυτά ο Σάκης τα ήξερε!», είπε ο Διονύσης Σαββόπουλος και στη συνέχεια άφησε… σύξυλους τους θαμώνες

Όπως είπε ο Διονύσης Σαββόπουλος ο Σάκης Μπουλάς είχε πρόσφατα επισκεφτεί το εστιατόριο που βρισκόταν κοντά στο κοιμητήριο και είχε πληρώσει το γεύμα τους, πράγμα που τους είπε ο ίδιος ο μαγαζάτορας. 

«Μείναμε όλοι μας άφωνοι σήμερα, διότι μετά από την κηδεία, πήγαμε σε παρακείμενο μαγαζί για την ψαρόσουπα, για την κλασική “μακαριά”. Και τι μας λένε; Ο μακαρίτης είχε πάει πριν από μέρες στον μαγαζάτορα “μετά την κηδεία μου”, λέει, “θα έρθουν εδώ 40-50 φίλοι, τι μενού θα βγάλεις και πόσο κάνει;”. “Ελάτε κύριε Μπουλά”, είπε ο μαγαζάτορας, “τι πράγματα είναι αυτά;”. “Τι μενού θα βγάλεις και πόσο θα κάνει; 40- 50 κεφάλια. “Σας παρακαλώ κύριε Μπουλά, αν o μη γένοιτο, θα κάνω εγώ το κέρασμα”. “Όχι, 40-50 κεφάλια, πόσο κάνει;”. Πλήρωσε τη μακαριά, μείναμε άφωνοι», είπε ο τραγουδοποιός.


σχετικα αρθρα