Η Ζωή Λάσκαρη φωτογραφίζεται για πρώτη φορά με τις δύο κόρες της, τη Μάρθα, την Μαρία -Ελένη και την εγγονή της, Ζένια και μιλάει για τη ζωή της με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό «People» για τη ζωή της, τη σχέση της με τις κόρες και την εγγονή της Ζένια. Αποκάλυψε μάλιστα ότι η σχέση της με τη Μάρθα και τη Μαρία- Ελένη δεν χτίστηκε στην ίδια βάση: «Ο Πέτρος Κουτουμάνος δεν με άφηνε να περνάω πολύ χρόνο με τη Μάρθα. Είχε όλη την οικογένειά του στο σπίτι. Αυτό έκανε κακό και σε μένα και στο παιδί. Δεν μου επέτρεπε ούτε στο πάρκο να πάω μαζί της. Κι όταν χωρίσαμε, πάλι δεν με άφηνε να τη βλέπω. Δεν κατάλαβα ποτέ μου το γιατί», αναρωτιέται η ηθοποιός.

Και πως ήταν η σχέση της με την Μαρία- Ελένη; «Έβγαλα όλο μου το άχτι πάνω στη Μαρία - Ελένη. Δεν πήγαινα πουθενά χωρίς αυτήν. Σε ταινίες, παραστάσεις, φωτογραφίσεις, την είχα μαζί μου στο μάρσιπο».
 
Αυτό επιβεβαιώνει κι αι η ίδια λέγοντας: «Μεγάλωσα μέσα στα φώτα, μέσα στα καμαρίνια, αυτό έχω μάθει και όχι κάτι άλλο. Όπου πήγαινε η μαμά και ό,τι δεν ήταν για την ηλικία μου το έκανα. Η μία μου ζωή ήταν στο σχολείο και η δεύτερη μαζί με τη μητέρα μου. Θυμάμαι ότι ο Ανδρέας Βουτσινάς μού έσωσε τη ζωή. Συνήθως, έβαζα τα ρούχα και τα τακούνια της μαμάς και έλεγα στον Αχιλλέα Χαρίτο να με βάψει. Μια μέρα, λοιπόν, ήμουν έτοιμη να πέσω από τον εξώστη, ώσπου την τελευταία στιγμή με κράτησε από το πόδι ο Βουτσινάς και σώθηκα» αναφέρει η Μαρία - Ελένη.