Το πρόγραμμα του δημοφιλούς Mike’s Irish Bar για τον Φεβρουάριο.

ΤΡ 25/2 OPEN MIC 10 επίδοξοι κωμικοί ζητούν το χειροκρότημα του κοινού για να κερδίσουν στον πιο πρωτότυπο διαγωνισμό κωμικών! Ο καθένας έχει 5 λεπτά χρόνο να κερδίσει το κοινό, και το έπαθλο είναι 30€ και συμμετοχή στο Live της Πέμπτης με Μαλλιάτση, Mikeus, Jeremy! Ακολουθεί το κλασικό κι αγαπημένο μας karaoke! Ώρα έναρξης: 21:00 Είσοδος: 5€ με μπύρα!

ΤΕ 26/2 KARAOKE ελάτε να ζήσουμε μαζί την εμπειρία του KARAOKE στο Mike’s Irish Bar! Απελευθερωθείτε και εκφραστείτε όπως εσείς θέλετε απολαμβάνοντας ποικιλία από μπύρες και special κοκτέιλ. Ώρα έναρξης: 22:00 Είσοδος δωρεάν!

ΠΕ 27/2 COMEDY LAB/ THE EXPERIMENT! Ο Κώστας Μαλιάτσης Σάλας μαζί με τον Mikeus και τον Jeremy επιστρέφουν στο Mike’s Irish bar και συνεχίζουν ακάθεκτοι ενώ σας υπόσχονται μια εξαιρετική βραδιά! Stand up Comedy, μουσική και πολύς χορός! Ώρα έναρξης: 21:00 Είσοδος με μπύρα 10€

ΠΑ 28/2 RANDOM PLAY Αγαπημένο γκρουπ για το κοινό του Mike’s, οι Random Play επιστρέφουν με ένα δυνατό ροκ μασκέ πάρτι για να μας ξεσηκώσουν με τραγούδια που όλοι μας αγαπάμε από το διεθνές κι ελληνικό ρεπερτόριο! Ώρα έναρξης: 23:00 Είσοδος με μπύρα 5€

ΣΑ 1/3 VHS Το αγαπημένο συγκρότημα του Mike’s Irish bar επιστρέφει για ένα ακόμα καταπληκτικό αποκριάτικο live. 80’s διάθεση, πολύς χορός και τραγούδι με καλεσμένους – έκπληξη για να γιορτάσουμε μαζί το τελευταίο Σάββατο των Αποκριών!! Ώρα έναρξης: 23:00 Είσοδος 5€ με μπύρα ή κρασι!

ΚΥ 2/3 KARAOKE ελάτε να ζήσουμε μαζί την εμπειρία του KARAOKE στο Mike’s Irish Bar! Απελευθερωθείτε και εκφραστείτε όπως εσείς θέλετε απολαμβάνοντας ποικιλία από μπύρες και special κοκτέιλ. Ώρα έναρξης: 22:00 Είσοδος δωρεάν!