Εσπευσμένα στο νοσοκομείο οδηγήθηκε η Αγγελική Ηλιάδη το βράδυ του Σαββάτου, την ώρα που ετοιμαζόταν να ανέβει πάνω στην πίστα του «Βοτανικού».

Στενός συνεργάτης της αποκάλυψε στο yupiii.gr όλο το παρασκήνιο της μεταφοράς της στο νοσοκομείο.

«Το Σάββατο το βράδυ η Αγγελική ένιωσε πολύ δυνατούς πόνους λίγο πιο πάνω από την περιοχή της κοιλιάς. Παρ' όλα αυτά, βγήκε στη σκηνή, έκανε το πρώτο της πρόγραμμα, αλλά όσο περνούσε η ώρα η κατάσταση γινόταν όλο και πιο δύσκολη για εκείνη αφού πονούσε κι έτσι χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο. Εκεί οι γιατροί δεν διέγνωσαν κάτι σοβαρό -άλλωστε η Αγγελική έχει μία ευαισθησία με τα νεφρά της, της έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν -και, αφού πήρε την κατάλληλη αγωγή, βγήκε από το νοσοκομείο».

Η ίδια πηγή συνεχίζει διαψεύδοντας οποιοδήποτε σενάριο εγκυμοσύνης της γνωστής τραγουδίστριας που να την οδήγησε στο νοσοκομείο:

«Όχι, το θέμα της φημολογούμενης εγκυμοσύνης δεν είχε καμία σχέση με το περιστατικό του Σαββάτου και ούτε η Αγγελική νοσηλεύθηκε γι' αυτό. Ωστόσο, το κεφάλαιο "εγκυμοσύνη" δεν είναι σαφές, και κανείς δεν γνωρίζει αν τελικά η Αγγελική είναι έγκυος-αφού η ίδια δεν έχει επιβεβαιώσει, αλλά ούτε και διαψεύσει τη συγκεκριμένη είδηση ούτε καν στους στενούς συνεργάτες της».