current views are: 2

25 Φεβρουαρίου 2014
Δημοσίευση16:01

Ελένη Κοκκίδου: «Καθένας ζει όπως εκείνος επιλέγει, αλλά και όπως η ζωή επιλέγει»!

Είναι απολαυστική και αγαπημένη η Ελένη Κοκκίδου στο «Μην αρχίζεις την μουρμούρα» όπου ως σύζυγος στο τρίτο, ηλικιωμένο ζευγάρι ενθουσιάζει.

Δημοσίευση 16:01’
αρθρο-newpost

Είναι απολαυστική και αγαπημένη η Ελένη Κοκκίδου στο «Μην αρχίζεις την μουρμούρα» όπου ως σύζυγος στο τρίτο, ηλικιωμένο ζευγάρι ενθουσιάζει.

Είναι απολαυστική και αγαπημένη η Ελένη Κοκκίδου στο «Μην αρχίζεις την μουρμούρα» όπου ως σύζυγος στο τρίτο, ηλικιωμένο ζευγάρι ενθουσιάζει.

Μιλώντας στο tvbox που έχει μπει ξανά, δυναμικά στις τηλεοπτικές περιοδικές εκδόσεις, λέει πως «συνήθως η μουρμούρα είναι γένους θηλυκού, με εξαίρεση τις μεγάλες ηλικίες. Οι άντρες μεγαλώνοντας μουρμουράνε περισσότερο γιατί γίνονται ακόμα, πιο πολύ παιδιά απ’ ότι είναι, ενώ οι γυναίκες αποκτούν μια σοφία. Ο άντρας εξαρτάται από τη γυναίκα, μεγαλώνοντας».

Μιλώντας για περισσότερο προσωπικά και εσωτερικά της θέματα, χωρίς κόμπλεξ και ψευδο – υπεκφυγές, η κυρία Κοκκίδου απάντησε στο γιατί δεν έχει παντρευτεί: «Δεν έτυχε. Έχω ζήσει μεγάλη σχέση, απλώς δεν την επισημοποιήσαμε» είπε και συνέχισε με παραδοχές αλλά και μεγάλη σοφία, ξανά ακομπλεξάριστα μιας και οι συνάδελφοί της δεν λένε αντίστοιχα πράγματα ποτέ, «ένα παιδί το ήθελα, αλλά δεν προέκυψε. Δεν είμαι εναντίον όλων αυτών. Καθένας ζει όπως εκείνος επιλέγει, αλλά και όπως η ζωή επιλέγει»…


σχετικα αρθρα