“Είμαι σαν τις καθολικές εθελοντικές οργανώσεις, βοηθάω όποιον έχει ανάγκη, χωρίς να ζητώ κανένα απολύτως αντάλλαγμα” είχε δηλώσει πριν από λίγο καιρό ο Μπερλουσκόνι στην ιταλική εφημερίδα Repubblica . Ωστόσο μία ακόμη διάψευση στα λεγόμενα Καβαλιέρε δε άργησε να έρθει ξανά από τον ιταλικό τύπο...

Οκτώ φωτογραφίες τραβηγμένες από κινητό τηλέφωνο ήρθαν στο φως της δημοσιότητας την περασμένη Κυριακή από την κεντροαριστερή εφημερίδα “L' Unita” με τις γυναίκες του Καβαλιέρε να επιδίδονται σε ερωτικά παιχνίδια μπροστά στο φακό.

Ωστόσο σύμφωνα με δημοσίευμα του σκανδαλοθηρικού περιοδικού Chi  τα φωτογραφικά κλικ δεν είναι από το Αρκόρε αλλά από το σπίτι του Lele Mora και ένα αποκριάτικο πάρτι σε ένα εστιατόριο στο Μιλάνο...

Ενώ αρχικά είχε γίνει γνωστό ότι η κοπέλα που είναι ντυμένη αστυνομικός είναι η 32χρονη Barbara Guerra πρωταγωνίστρια σε πολλά Bunga Bunga πάρτι του Καβαλιέρε τελικά πρόκειται για ένα νέο πρόσωπο στα σκάνδαλα του Ιταλού πρωθυπουργού.

Οι φωτογραφίες αυτές σύμφωνα με την κεντροαριστερή εφημερίδα αποτελούν μέρος του υλικού που βρίσκεται στη διάθεση του εισαγγελέα που εκδικάζει την υπόθεση Ρούμπιγκειτ που, εκτός απροόπτου, θα ξεκινήσει στις 6 Απριλίου στο Μιλάνο.

Στο μεταξύ, η Ρούμπι Καρίμα συνεχίζει τις αποκαλύψεις, όπως μεταδίδει το affaritaliani.it, αναφέροντας ότι ο Σίλβιο εξουσιάζει ολόκληρη την Ιταλία. Σε τηλεφωνήματα που έκανε στη μητέρα της, της ζήτησε να μην μιλήσει για τον Μπερλουσκόνι στην αστυνομία, ενώ όπως κατέθεσε η κοπέλα, ο Καβαλιέρε της είχε πει να μην ανησυχεί για οτιδήποτε γιατί «αυτός είναι που δίνει εντολές στην Ιταλία και όχι στην αστυνομία».

---