Την προσέξαμε από την εφημερίδα Espresso και μάθαμε λεπτομέρειες για τα έργα και τις ημέρες της ξανθιάς καλλονής που δυο χρόνια τώρα είναι δημοσιογράφος στο πλευρό των Καμπουράκη και Οικονομέα.

Η Δέσποινα Βλεπάκη διέπρεψε σε πασαρέλες και κατέκτησε ποικίλους τίτλους ομορφιάς, πριν στραφεί στη δημοσιογραφία και δη στην τηλεοπτική. Το επόμενο διάστημα η ξανθιά, καλλίγραμμη Κρητικιά, θα μας λέει και τον καιρό στο Mega.

Και για να μη νομίζεται το κορίτσι, το 2007 εστέφθη Αναπληρωματικής Μις Ελλάς, κατόπιν στο Τόκυο, αναδέχθηκε αναπληρωματική Miss International και την ίδια χρόνια ανακηρύχτηκε και Μις Balcan Beauty Ambassador. Όμως, ταυτόχρονα, σπούδαζε στο τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, από όπου αποφοίτησε το 2009 για να φτάσει τρία χρόνια αργότερα, στην ενημέρωση και στο Mega.

Ως πολυτάλαντη όμως, πριν την κερδίσει η δημοσιογραφία, την έχασε το θέατρο, αφού είχε εμφανιστεί στην παράσταση «Εκτός Ελέγχου Όλα» στο θέατρο Περοκέ με τον αξέχαστο Βασίλη Τσιβιλίκα και τον Γιώργο Κωνσταντίνου, ενώ έκανε και αρκετά γκεστ σε τηλεοπτικές σειρές, όπως στη σειρά του ΑΝΤ1 «Λόλα» και του Mega «Λατρεμένοι μου γείτονες». Τελικά αποφάσισε τι θα γίνει τώρα που μεγάλωσε και πολύ χαιρόμαστε για αυτό…

TAGS