Ο Πέτρος Κωστόπουλος, άλλο νταλκά δεν είχε και αυτός και μίλησε για την Αγγελική Ηλιάδη στο Πρωινό του Mega, σχολιάζοντας τις φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagram και τα υπονοούμενα περί εγκυμοσύνης της: «… Η Αγγελική Ηλιάδη έχει λυσσάξει εδώ και καιρό στο Instagram, το οποίο είναι δημόσιο μέσο και έχει λυσσάξει, μια με τον Σάββα, μια χωρίς τον Σάββα, μια σέξι, μια με κοιλίτσα» είπε ο παρουσιαστής «άρα υπάρχει μία αυτοέκθεση, δηλαδή αυτοεκτίθεται τόσο πολύ που το πουλάει!».

Κάθισε τώρα κοτζάμ Κωστόπουλος να μετράει τις φωτογραφίες της Ηλιάδη και να τις σχολιάζει πρωί πρωί στη νοικοκυρά που εκείνη την ώρα βάζει σκούπα, καθαρίζει φασολάκια, τινάζει το φακιόλι.

Θίχτηκε όμως και η Αγγελική Ηλιάδη που είναι ευαίσθητη σ' αυτά τα πράγματα και απάντησε μέσω Instagram: «Πείτε μου Πέτρο, το Instagram δεν είναι αυτό ακριβώς; Ή μήπως εγώ μόνο το λειτουργώ κατ' αυτό τον τρόπο; Θα έπρεπε θεωρείτε να ζητάω άδεια για το τι φωτογραφίες θα ανεβάζω; Θα έπρεπε μήπως κάθε φωτογραφία να συνοδεύεται από αιτιολόγηση, επεξήγηση, δικαιολογία, ερμηνεία; Μήπως τελικά πρέπει να χαλαρώσετε λιγάκι στον τρόπο σας, να σέβεστε και να μην προσβάλλετε ανθρώπους που ουδέποτε σας ενόχλησαν; Θεωρώ ότι αυτή η τσίτα σας δεν θα σας φέρει μεγαλύτερα νούμερα στην εκπομπή σας. Λυπάμαι γιατί σας είχα για πιο ευγενή χαρακτήρα. Ευθύ, ντόμπρο, αληθινό αλλά με ευγένεια άνθρωπο. Αύριο θα ανεβάσω τα γεμιστά που θα μαγειρέψω για να «πουλήσω» το πόσο καλή μαγείρισσα είμαι! Με εκτίμηση, Αγγελική Ηλιάδη».

Τρεις οι απορίες… α) ξέρει η κα. Ηλιάδη αντίστοιχα με το πώς γεμίζουν τα μπουζούκια και πως κάνουν νούμερα οι εκπομπές. Αφού ο Καλημέρης, ο Λάτσιος και όποιος είναι στο Mega, σκάφτονται να της κάνουν πρόταση να τους σώσει με τις χειρουργικές επεμβάσεις στις εκπομπές, β) τρεις σειρές είπε προφορικά ο Κωστόπουλος, έτσι, να κυλάει και ο χρόνος, μισή σελίδα κείμενο έγραψε η λαϊκή αοιδός, γ) τα γεμιστά πως τα φτιάχνεις κυρά Αγγελική μου; Ορφανά, νηστίσιμα ή με κιμά;