Έχει διεκτραγωδήσει, ξανά, η δημοσιογράφος, σχολιάστρια και διασημότης Σάσα Σταμάτη για το πώς ο πρώην υπουργός οικονομίας της Γαλλίας και πρώην διευθύνων σύμβουλος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Ντομινίκ Στρος-Καν, ένα βράδυ, σε παραλιακό στέκι των νοτίων προαστίων εδέχθη το πιεστικό του φλερτ!

Η επιτυχία της αποκάλυψης, ανασύρθηκε από τη σκόνη του παρελθόντος και εμπεδώσαμε τις λεπτομέρειες για το πώς ο ακόλαστος να πεις, Ντομινίκ Στρος Καν, καθόταν σε κοντινό τραπέζι με αυτό της Σάσας Σταμάτη και της πρότεινε να καθίσει στο δικό του!

Ο υπόδικος και παγκοσμίως διασυρμένος πλέον πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ δεν είναι ούτε του γούστου της Σταμάτη, αλλά και της Σκορδά που έχει σε μεγάλη εκτίμηση τη συνεργάτιδά της. Ακούγοντας τη μεθυστική ερωτική ιστορία ενός τρελού καλοκαιρινού βραδιού, η Φαίη Σκορδά σχολίασε με γυναικείο δηλητηριώδες χιούμορ: «Φανταστείτε πόσο τρελός και τζασμένος είναι για να την «πέσει» στη Σάσα ο Ντομινίκ Στρος Καν»! Εμείς να το φανταστούμε; Αφού από τις πολλές διηγήσεις είναι σαν να το ζήσαμε!

Αν είναι να φανταστεί κάτι κάποιος, ας το κάνει η Σάσα Σταμάτη για ποιο λόγο τα κάθε άλλο παρά καλά σας λόγια, Φαίη…