Ο Σάκης Αρσενίου ανάρπαστος μοιάζει να 'ναι στον κοριτσόκοσμο σύμφωνα με ισχυρισμούς του.

«Έχει τύχει να αλλάζω στο καμαρίνι και κάποιες θαυμάστριες δεν χτύπησαν την πόρτα, μπήκαν κατ' ευθείαν μέσα. Ήμουν γυμνός... Κοκάλωσαν λίγο και αυτές. Πρέπει να έχεις τον τρόπο να το αντιμετωπίσεις»! Ε! Ναι! Με το να ντύνεσαι! Όσο να 'ναι βοηθάει!

Ως καλεσμένος στην εκπομπή «Όλα Καλά» παραδέχτηκε δε, πως «έχω κάνει σχέση με θαυμάστρια, αλλά μετά από πολύ καιρό γνωριμίας. Κράτησε αρκετά, μάλιστα, η σχέση αυτή». Εκεί όμως που ο Σάκης Αρσενίου, πραγματικά μας σόκαρε, διότι νομίζαμε πως δεν συμβαίνουν αυτά τα πράγματα εδώ στην νυχτερινή Αθήνα και στην Καμπούλ, ήταν όταν δήλωσε πως έχει δεχτεί φλερτ και από το ίδιο φύλο.

«Με έχουν φλερτάρει άνδρες άπειρες φορές. Δεν με ενδιαφέρει ο καθένας τι κάνει στο κρεβάτι του, είναι δικαίωμά του. Αν σέβεται του άλλου την επιλογή, δεν υπάρχει πρόβλημα. Αν φτάνουν τα πράγματα στα άκρα, λειτουργείς αλλιώς».

Στο κρεβάτι του τι κάνει ο καθείς δεν σας νοιάζει Σάκη. Κι αν εκείνος προτιμά να το κάνει στον καναπέ ή κατάχαμα στο πάτωμα; Τότε ερυθραίνετε και φωνάζετε το 100 για βοήθεια;