Ο χρόνος κυλά γρήγορα... και μεις ανάμεσα σε θόρυβο, πίεση και μια συνεχή προσπάθεια, βρισκόμαστε στο τέλος της ημέρας, εξουθενωμένοι περιμένοντας κάποια στιγμή μία ανάπαυλα, μια γιορτή μια περιπλάνηση.

Οπως και να 'χει όμως σίγουρα ενδόμυχα φανταζόμαστε τον εαυτό μας να κάνει κάτι άλλο σε κάποια άλλη εποχή με κάποια άλλη ίσως εμφάνιση...και έτσι, μην υπάρχοντας καλύτερη ευκαιρία υλοποίησης αυτής της σκέψης, ξεχυνόμαστε απελευθερωμένοι από ταμπού και απαγορεύσεις και γλεντάμε τις απόκριες... στη καρδιά του χειμώνα!

Το Belle Amie πάντα ακολουθώντας την δυναμική των επιθυμιών, προσφέρει αυτήν την ανάπαυλα την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου με μουσική και καλό φαγητό με ένα αποκριάτικο masque party.

Για την... περιπλάνησή μας στον χρόνο, η βραδιά θα έχει dress code εποχής του περασμένου αιώνα (π.χ “belle époque”) και η μουσική μας θα «εμβολίζεται» συχνά με Jazz, Swing, Charleston κ.ά. για να συνάδει με την ατμόσφαιρα

Χορεύτριες των Moulin rouge, φουρνάρηδες, ζωγράφοι, μεγαλογιατροί και ψυχολόγοι περιοπής, στρατιωτικοί και λόγιοι, ρεμπέτες και απάχηδες των Αθηνών, κουτσαβάκια και Μπαϊραχτάρης και κάθε λογής περασμένες φιγούρες θα συναντηθούν στο γλέντι που θα ζήσουμε παρέα.

Ελπίζοντας να πλουτίσουμε τη συλλογή των υπέροχων στιγμών σας, σας περιμένουμε.

Belle Amie
Αγγέλου Μεταξά 11 & Βούλγαρη, Πλατεία Κανάρη, Πειραιάς.
Τηλ.: 2104175740