Η Κim Kardashian βγαίνει ραντεβού αντί αμοιβής -και μάλιστα υψηλής- και αθετεί και τις συμφωνίες.

Αυτά δήλωσε ο δισεκατομμυριούχος Ρίτσαρντ Λούγκνερ ο οποίος, εκρήγνυται δημοσίως φωνάζοντας πως έδωσε στην τηλεπερσόνα 370.000 ευρώ για να δειπνήσει μαζί του. Ο 81 ετών γερούλης, βαθύπλουτος Λούγκνερ έδωσε στην Κιμ Καρντάσιαν το ποσό για να τον συνοδέψει ένα βράδυ για φαγητό και να χορέψει μαζί του.

Όμως, η τηλεπερσόνα, δεν εκπλήρωσε τις επιθυμίες του. Μάλιστα, το δείπνο διακόπηκε απότομα, όταν ένας σερβιτόρος άρχισε να μιμείται τον σύντροφο της Καρντάσιαν, Κάνιε Γουέστ και κάποιος άλλος λίγο αργότερα εκτόξευσε εναντίον του ρατσιστικά σχόλια.

Η τηλεπερσόνα έγινε έξαλλη και φανερά εκνευρισμένη σηκώθηκε και έφυγε από το μαγαζί αφήνοντας σύξυλο τον δισεκατομμυριούχο. Ο δε βαθύπλουτος παππούλης που 'θελε και έξαλλα αντί να πιει το τσαγάκι του και να πάει για νανάκια νωρίς, το πήρε κατάκαρδα και γκρινιάζει ότι η Κιμ πήρε τα λεφτά, ενώ ούτε το δείπνο ολοκλήρωσε, ούτε χόρεψε μαζί του, ούτε και είπε στους σωματοφύλακές της να τους αφήσουν μόνους, όπως αρχικά είχαν συμφωνήσει. (και ούτε την κρεμούλα του τον τάισε!)…