Πάντως τα λόγια της δεν τα μασάει, ούτε δημόσιες σχέσεις κάνει η Άσπα Τσίνα. Μετά τη φόρα που πήρε από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, ως καλεσμένη, έδωσε συνέντευξη στο People.

«Το ότι υπάρχουν καλές φωνές, άγνωστες στο ευρύ κοινό, το ξέρουμε όλοι» μίλησε, σχολιάζοντας το «The Voice», «όμως σε μια εποχή κρίσης, όπως αυτή που ζούμε, που οι δισκογραφικές δεν πάνε καλά, που τα νυχτερινά κέντρα επίσης δεν δουλεύουν όπως παλιά και ακόμα και «φτασμένοι» καλλιτέχνες είναι εξαφανισμένοι, διότι δεν υπάρχει δουλειά, ρε παιδιά, πια ούτε γι' αυτούς, πόσο δυνατά κι αληθινά μπορεί να πιστεύει κανείς πως υπάρχει ελπίδα να κάνει κάποιος καριέρα, όσο ταλέντο κι αν διαθέτει, μέσα από το Τhe voice;».

Κατέληξε δε, λέγοντας «το Τhe voice δεν είναι κάτι το πρωτοφανές. Ανήκει κι αυτό σε μια κατηγορία εκπομπών παρωχημένης κοπής, οι οποίες εκφράζουν τη νεοπλουτίστικη ακαλαισθησία και τελικά αυτό που σίγουρα καταφέρνουν με επιτυχία είναι να συντηρούν τη δημοσιότητα, τα κασέ κ.λπ. των συντελεστών τους μπροστά από την κάμερα και δεν εννοώ τους παίκτες φυσικά».
 
 
 

TAGS