Έβαλε τέλος στη ζωή της η 29χρονη Τσουν, που συμμετείχε σε ριάλιτι της Νότιας Κορέας με τίτλο «Σύντροφος».

Αφορμή για την πράξη της αυτή υπήρξε το ίδιο το ριάλιτι αφού, σύμφωνα με ένα γράμμα που η νεαρή κοπέλα έγραψε, η εκπομπή επηρέαζε την ψυχοσύνθεση των συμμετεχόντων.

Η κοπέλα αυτοκτόνησε, τυλίγοντας το καλώδιο του σεσουάρ γύρω από τον λαιμό της, επειδή ένιωθε ότι το ριάλιτι την παρουσίαζε σκοτεινή και μη δημοφιλή!

Στο εν λόγω ριάλιτι μάλιστα, οι διαγωνιζόμενοι είναι απομονωμένοι επί μία εβδομάδα στο ξενοδοχείο «H Πόλη της Αγάπης» και περνούν από διάφορες δοκιμασίες με στόχο να βρουν τον ιδανικό σύντροφο. Η παραγωγή ωστόσο, κατηγορείται από την τοπική κοινωνία ότι ταπεινώνει τους υποψηφίους.

Μετά την αυτοκτονία της κοπέλας, το SBS ακύρωσε τη μετάδοσή του, ζητώντας δημόσια συγγνώμη από τους τηλεθεατές και από την οικογένειά της.

Όπως ανέφερε η «μεσημεριανή Μελέτη», η κοπέλα πριν δώσει τέλος στη ζωή της, άφησε ένα γράμμα στο οποίο εξέφραζε την επιθυμία της να φύγει από το παιχνίδι, ενώ η μητέρα της δήλωσε στην εφημερίδα JoongAng Ilbo ότι στην τελευταία τους τηλεφωνική συνομιλία, η Τσουν έλεγε ότι δεν ήθελε να ζει πλέον στη Νότια Κορέα.