Είναι ωραίος, γόης, υπήρξε ένας από τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία του ευρωπαϊκού ποδόσφαιρου και ενώ είναι ποθητός στον γυναίκειο πληθυσμό ανά την υφήλιο, αυτός μένει πιστός στην Βικτόρια και κυρίως στην οικογένειά του.

Η μεγάλη του αδυναμία που δεν κρύβει, άλλωστε, είναι η μοναχοκόρη του, Χάρπερ, που σε άπειρες φωτογραφίες την έχει αγκαλιά και στη γη δεν την αφήνει να πατήσει. Και είναι τόση η αφοσίωσή του και το πάθος του στηνδίχρονη κουκλίτσα, που έκανε τατουάζ το όνομά της στο στέρνο του, πάνω, όμως, από εκείνο που έχει κάνει για τα τρία αγόρια του: τον 12χρονο Μπρούκλιν, τον 8χρονο Ρόμεο και τον 6χρονο Κρουζ.

Πρόκειται για ένα σχέδιο του Ιησού, τον οποίο μεταφέρουν τρία Χερουβίμ. «Τα Χερουβίμ συμβολίζουν τους γιους μου», είχε δηλώσει ο 38χρονος, εξηγώντας πως: «Το τατουάζ αυτό σημαίνει πως θα φροντίσουν αυτοί για μένα κάποια μέρα».

Ο Μπέκαμ άφησε να φανεί το νέο του τατουάζ κατά τη διάρκεια της διαφήμισης για το ολοκαίνουργιο άρωμά του, «Intense Instinc», όπου –αλλοίμονο- δείχνει τους κοιλιακούς και το τόσο γυμνασμένο του σώμα...